Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Έτοιμοι για το πανελλήνιο

Έτοιμοι για το πανελλήνιο

0
moto_kros
Dodekanisos
Για άλλη μια χρονιά η ομάδα της Ρόδου είναι έτοιμη να λάβει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΟΤΟΚΡΟΣ.  Η αυλαία του πρωταθλήματος ανοίγει στη Χαλκίδα στις 17-18 Μαρτίου όπου η τοπική λέσχη διοργανώνει  ένα άψογο αγωνιστικό σαββατοκύριακο. Οι συμμετοχές μέχρι σήμερα ανέρχονται στις 98 και αναμένετε να ξεπεράσουν  τις  115 όπως ανακοίνωσε η λέσχη.
Η ομάδα της Ρόδου αποτελείτε από αθλητές οι οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία στους αγώνες μοτοκρός  αλλά και από νέους αθλητές.
Στάμος Λυρίου  (5 φορές πρωταθλητής Ελλάδος) θα αγωνιστεί στη κατηγορία ΜΧ1 , Νίκος  Λυρίου (3 φορές πρωταθλητής Ελλάδος) θα αγωνιστεί στη  κατηγορία ΜΧ2 ,  Ζούνης Θεολόγος  θα αγωνιστεί στη κατηγορία ΟΡΕΝ, Φραγκίσκος Θεολόγος  (πρωταθλητής Ελλάδος μια φορά) θα αγωνιστεί στη κατηγορία JUNIOR , Ατσίδης Μάριος θα αγωνιστεί στη κατηγορία MX2, Γιακουμάκης Φιλίπ θα αγωνιστεί στη κατηγορία ΟΡΕΝ είναι έτοιμη να διεκδικήσουν θέσεις στο βάθρο των νικητών στις εκάστοτε κατηγορίες.
Οι Σταμάτης Καλαφατάς , Πέτρος Μαργαρίτης, Αλετράς Μιτζέλος  θα αγωνιστούν στη κατηγορία ΟΡΕΝ και Αλετράς Παναγίωτης κατηγορία JUNIOR κάνουν το ντεμπούτο τους σε πανελλήνια διοργάνωση συλλέγοντας εμπειρία. Η ομάδα της Ρόδου ευχαριστεί θερμά την εταιρία BLUE STAR FERRIES που για άλλη μια χρονιά είναι αρωγός και στηρίζει  την προσπάθεια των αθλητών παρέχοντας ειδικές τιμές.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments