Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Έτοιμοι για αποδείξεις

Έτοιμοι για αποδείξεις

0
diagoras_ethnikos_asteras1
Dodekanisos
Αποφασισμένοι να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να δείξουν πώς άξιζαν καλύτερης τύχης, φεύγουν σήμερα για την τελευταία εκτός έδρας αποστολή, οι δεκατέσσερις παίκτες της ομάδας του Διαγόρα. Αύριο (Κυριακή) στις 17.15 και μέσα  σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, θα προσπαθήσουν να πείσουν όλους αυτούς τους φίλους του ποδοσφαίρου που θα τους παρακολουθήσουν, πώς όχι μόνο εδικαιούντο μιας θέσης στα πλέη οφ, αλλά κάτι παραπάνω. Δεν πρέπει κανείς να λησμονεί, πώς ο γηραιός της πόλης μας είχε φτάσει ακόμα και στην δεύτερη θέση, απέχοντας ελάχιστους βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα . Στο αυριανό παιχνίδι θα αναμετρηθεί με τον δεύτερο της βαθμολογίας Παναιτωλικό, μέσα στην «καυτή» του έδρα, που θα είναι κατάμεστη, αφού θα ακολουθήσουν τα πανηγύρια για την άνοδο της ομάδας του Αγρινίου στην Σούπερ Λίγκα.
Σε αυτό το μάτς ο Πέτρος Ρουτζιέρης με δεδομένες τις πολλές ελλείψεις, θα προσπαθήσει να δώσει για μια ακόμα φορά ευκαιρίες σε Νέους, με τους οποίους δουλεύει εδώ και πολύ καιρό, προετοιμάζοντας τους για το εγγύς μέλλον στο οποίο, θα αποτελέσουν τα νέα ινδάλματα της ομάδας . Για να φτάσουν σε αυτό το σημείο, πρέπει πρώτα να το δείξουν μέσα στο γήπεδο, για να τους εμπιστευθούν τεχνική ηγεσία και Διοίκηση.
Ο τεχνικός του Διαγόρα αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες τις τελευταίες αγωνιστικές, καθώς τα πολλά προβλήματα – οικονομικής φύσεως  κύρια- έχουν απομακρύνει μια τριάδα καλών παικτών από την ομάδα, ενώ παράλληλα υπάρχουν και πολλοί τραυματισμοί.
Εκτός αγώνα  είναι
-Ο Νίκος Πλάτανος, ο οποίος τραυματίστηκε στην επίτευξη του γκολ στην Νίκαια στο μάτς με τον Ιωνικό 
-Ο Γιώργος Σαλαμαστράκης, που έχει πρόβλημα με τους κοιλιακούς του και είναι πολύ πιθανόν να μην παίξει και στον αγώνα που κλείνει το φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο τα Τρίκαλα.
-Ο Παναγιώτης Σπάρταλης, που θα αρχίσει σε λίγο να μπαίνει σιγά σιγά σε ειδικό πρόγραμμα
-Εκτός αποστολής είναι και ο Χάρης Ταμπάσης, ο οποίος έχει μια κάκωση στον έσω πλάγιο,κι αφήνει την θέση του στους νεαρούς Άγγελο Χειμωνέττο και Γιώργο Τύρελη. Ένα από τους δυο θα εμπιστευθεί ο Πέτρος Ρουτζιέρης στο σημερινό παιχνίδι Οι κυανέρυθροι γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες του αγώνα και θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι είναι δυνατόν για την ιστορία  του Διαγόρα και την δική τους αξιοπρέπεια .
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης στον αυριανό  αγώνα θα έχει στην διάθεση του δεκατέσσερις παίκτες που είναι οι Ταραχούλσκι, Σκόνδρας, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Μαριεττάκης, Πεταυράκης, Πουλόπουλος, Προβατίδης, Φράγκος, Χατζόπουλος, Χειμωνέττος, Χριστοφιλέας, Αγκιρίμπα, Τύρελης.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments