Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έτοιμο το νέο σπίτι της Ρόδου

Έτοιμο το νέο σπίτι της Ρόδου

0
Dodekanisos

Από τον ΑΣ Ρόδος πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση που έχει να κάνει με το νέο …σπίτι του συλλόγου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Αναλυτικά:

Με μεγάλη χαρά η οικογένεια της Ρόδου χαιρετίζει την έναρξη λειτουργίας της Λέσχης της από την ερχόμενη Δευτέρα 19/8/2019 στη συμβολή των οδών Καισαρείας και Κλαυδίου Πέππερ, στον Άγιο Δημήτριο. Σε έναν χώρο που ανακαινίστηκε πλήρως, η Ρόδος θα στεγάσει τα γραφεία όλων των τμημάτων της (ποδοσφαιρική ομάδα, Ακαδημίες, βόλεϊ, άλλα αθλήματα). Παράλληλα θα είναι το σημείο αναφοράς για τους Τεχνικούς ποδοσφαίρου, αφού σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα θα γίνονται σεμινάρια στα μέλη των Ακαδημιών.
Με χαρά λοιπόν ανακοινώνουμε πως στο τριήμερο 29, 30,31 Αυγούστου θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια της Λέσχης και των εγκαταστάσεων από τον απερχόμενο Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο, αφού η Ρόδος οφείλει να τιμήσει τον ίδιο τόσο για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων αυτών αλλά και για την χρηματοδότηση με 400.000 ευρώ των άλλων εγκαταστάσεων της ομάδας μας στους Αγίους Αποστόλους.
Στο προαναφερόμενο τριήμερο, θα διεξαχθούν διάφορες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις από συλλόγους και σωματεία του νησιού στο πλαίσιο ενός ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ που σε συνεργασία με τον «Αθλητικό ΌμιλοΡόδου Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου» θα καθιερωθεί για να γίνεται κάθε χρόνο στον ίδιο χώρο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments