Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έτοιμη έδειξε η Ρόδος (pics)

Έτοιμη έδειξε η Ρόδος (pics)

0
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η Ρόδος επικράτησε με 3 – 1 του Κλεόβουλου στη Λίνδο, μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Τα «ελάφια» είχαν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, με εξαίρεση ίσως ένα διάστημα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου όπου οι γηπεδούχοι έδειξαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Το σκορ άνοιξε ο Τσουλάκος στο 6’ με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι (0 – 1). Ο Κλεόβουλος ισοφάρισε στο 59’ με σουτ του Γιατσιάτσιου μέσα από τη μεγάλη περιοχή (1 – 1). Στο 75’ ο Σουλάϊ με κεφαλιά και στο 90’ ο Κόστα με ωραίο σουτ διαμόρφωσαν το τελικό 3 – 1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Μήλιος, Χαμιτάϊ, Γιατσιάτσος, Τσελεπίδης, Κουκουτσέλας, Μαριετάκης, Ευαγγελίδης, Ταγκάεφ, Κακλαμάνος, Κολιοκώστας, Γιάννου (Έπαιξαν και οι Λάμπης. ΚορτουλάΪ, Τσάτσιος, Χατζηνικόλας, Ι. Κακλαμάνος)
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Κεφάλας, Ιμεραλιλάϊ, Χατζηπέτρος, Σουλάϊ, Κρητικός, Ρίκα, Τριχάκης, Κιοσέογλου, Κώστα, Μπίσα, Τσουλάκος (Έπαιξαν και οι Μόσχος, Ράτζα, Δημητριάδης., Γεωργίου, Κεχαγιόγλου, Λαζάρου και Αλιμερκάϊ)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments