Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ετοιμάζει… βαλίτσες για Γ΄ Εθνική

Ετοιμάζει… βαλίτσες για Γ΄ Εθνική

0
Dodekanisos

Μετά την νίκη του με 4-1 επί του Απόλλωνα Καλυθιών, ο Φοίβος βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας και την άνοδο  του στην Γ΄ Εθνική.

Οι πρωτοπόροι έλεγξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού σε όλη την διάρκεια ενώ  άνοιξαν το σκορ από τα «αποδυτήρια»( 1΄) με πλασέ του Γκινή, μετά την πάσα του Στεφανίδη. Στο 40΄ έγινε το 2-0 πάλι με πλασέ του Γκινή, από βαθιά μπαλιά του Θεοδοσίου. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 54΄ σε 2-1 με πλασέ του Μπάρδη, από το ύψος του πέναλτι, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 68΄ όταν ο Στεφανίδης έκανε το γύρισμα για τον Μόσχου και εκείνος με πλασέ πέτυχε το 3-1. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Καραγεωργίου με δυνατό σουτ αρκετά έξω από την περιοχή έκανε το 4-1.

Διαιτησία Πατσιόπουλος-Σαρρής-Κασιώτης.

ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Θεοδοσίου, Φωτεινής( 85΄ Μανάκης), Παϊζάνος, Ορφανίδης Ν., Χατζησάββας, Τζιβίλογλου(81΄Πεταυράκης), Καλημέρης(58΄Καραγεωργίου), Μόσχος, Στεφανίδης(81΄Καρίκης), Γκινής.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Κ.: Ροδίτης(84΄Χατζηνικόλας), Σαχίνης, Σαββούλης Α., Σαββούλης Τ., Μπάρδης, Διακουράκης, Πέπα(74΄Μίσκου), Φλεβάρης, Καλαϊτζίδης(74΄Νικολός), Κιόττου(80΄Κώστας), Κατσαμάκης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments