Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έσπασε το …ρόδι!

Έσπασε το …ρόδι!

0
plaggentis
Dodekanisos
Έσπασε το ρόδι ο Αστέρας Μασσάρων, ο οποίος έκανε την παρθενική του νίκη. Παίζοντας στο γήπεδο του επικράτησε με το ευρύ 4 – 1 του Ευαγόρα. Οι γηπεδούχοι είχαν σε πολύ καλή ημέρα τους Αμπελά και Πλαγγέντη οι οποίοι και ουσιαστικά «καθάρισαν» το παιχνίδι. Ο πορώτος έφτιαχνε και ο δεύτερος τα έβαζε. Συγκεκριμένα, μετά από συνδυασμούς των δυο παικτών, ο Πλαγγέντης πέτυχε γκολ στο 42’, στο 55’ και στο 60’. Στο 70’, ανατράπηκε ο Τσομάνι μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Π. Α. Αγγελόπουλος μειώνοντας σε 3 – 1. Στο 80’ όμως, ο Αμπελάς που συνδυάστηκε όμορφα με τον Μίρτσεβ πέτυχε με πλασέ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή το 4 – 1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαβασιλείου (Χαρισμανίδης, Αντωνάς). Στο 92’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κώνστας για αντικανονικό μαρκάρισμα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ:  Νεσγός, Κιλασίν, Κουρμαδιάς, Μπάρτζος, Πλαγγέντης (81’ Λούππος), Μαντικός (66’ Νικήτας), Αμπελάς, Μουδάτσος, Κατσούρος, Μίρτσεβ (87’ Ζλόταν), Παπαδόπουλος
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Πεστλίκης, Παναγιώτου, Π. Αγγελόπουλος, Παπαχριστοδούλου, Τσιώνης (46’ Τσάκε), Ζωάννου, Φράγκος (62’ Κώνστας), Τσομάνι, Π. Α. Αγγελόπουλος, Σιαμαντούρας, Σ. Χατζηνικόλας (81’ π. Χατζηνικόλας)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments