Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έσπασε το ρόδι ο Πολυβώτης!

Έσπασε το ρόδι ο Πολυβώτης!

0
polivotis2015
Dodekanisos

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Πολυβώτης ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας της Ομόνοιας Γενναδίου με 4 – 2. Με το παιχνίδι αυτό άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας. Ο Πολυβώτης έπαιξε καλύτερα από τον αντίπαλο του και έφθασε δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Χατ τρικ για τους νικητές πέτυχε ο Χατζηνικολάου Δ. Βασίλης. Έκανε το 0 – 1 αλλά ο Πιζήμολας Ι. Στέργος ισοφάρισε σε 1 – 1 και στη συνέχεια ο Ζερβός έδωσε το προβάδισμα στην Ομόνοια (2 – 1). Ο Πολυβώτης όμως απάντησε με τον Χατζηνικολάου Δ. Βασίλη που πέτυχε το 2 – 2. Το 2 – 3 έκανε ο Φωτεινής και το τελικό 2 – 4 πέτυχε και πάλι ο Χατζηνικολάου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κάζας (Βασιλείου, Κοκκάλης)
ΟΜΟΝΟΙΑ: Κρητικός, Χατζηκώστας, Κατσάκι, Μπαϊράμης Θ. Σκεύος, Μπαϊράμης Στ. , Καρασάββας (80’ Μελέκι), Κλημαντής, Μπαϊράμης Μ. Σκευός, Πιζήμολας Σ. Στ., Ζερβός, Πιζήμολας Ι. Στ.
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Χαρτοφύλλης Ν., Καραγιάννης, Σφακιανός Τ., Χαρτοπφύλλης Π. (85’ Κακαζιάνης), Σβύνος, Χατζηνικολάου Δ. Βασίλης, Φωτεινής, Σφακιανός Ι., Χατζηνικολάου Κ. Βασίλης, Κακιάς, Χασαπλαδάκης (86’ Φασιανός)
-Η διοίκηση του Πολυβώτη θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Ομόνοια για την άριστη φιλοξενία της και υπόσχεται να ανταποδώσει στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments