Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έσπασε το ρόδι ο Διγενής!

Έσπασε το ρόδι ο Διγενής!

0
Dodekanisos

Μετά από ένα αρκετά ωραίο αγώνα,που πραγματοποιήθηκε στην Κώ, μεταξύ Νικαγόρα και  Διγενή  Κοσκινού,Ο Διγενής αναδείχθηκε νικητής  με σκορ 2-1.Στον αγώνα ξεχώρισε ο ιδιαίτερα δραστήριος  Αντώνιος Διακάκης που έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα του Διγενή.

Η ομάδα του Διγενή ήταν συνολικά καλύτερη,καθώς  σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων.Στο πρώτο μέρος του αγώνα,το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό με τον Διγενή να προσπαθεί να επιτεθεί.Στο  δεύτερο μέρος,με μια εξαιρετική εμφάνιση πέτυχε και δεύτερο γκόλ με τους αμυντικούς του Νικαγόρα να δείχνουν αρκετά κουρασμένοι για να απομακρύνουν.Απο το  65’ και μετα ο Νικαγόρας άρχισε να αντιδρά και μείωσε στο 1-2.

Σε γενικές γραμμές ο αγώνας είχε πολύ καλό ρυθμό,αν και βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Στο 27’ ο Κετσές πάτησε περιοχή, ο Στρατής τον ανέτρεψε και ο Παρχαλίδης έδειξε την άσπρη βούλα με τον Διακάκη απ τα έντεκα βήματα να κάνει το 0-1,το οποίο ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος,ο Διακάκης με όμορφο πλασέ απ τα αριστερά  πέτυχε το 0-2 για την ομάδα του Διγενή.Ο Νικαγόρας,στο 65’ κατάφερε να αντιδράσει με τον Στρατή να κάνει παράλληλη πάσα και τον Φούσκα να μειώνει σε 1-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν δίχως πρόβλημα ο ι Παρχαρίδης, Καραμούτας και Γιαμούζης

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Νικαγόρας (Γιάννης Τσολακίδης): Διακοδημητρίου, Κορκής (65′ Τρουμούσης), Φούσκας (74’ Πέρος Μ.Σ.), Κοκκαλάκης Μ., Παπαβασιλείου, Διακογιάννης (55′ Μπίλλης Χ.), Στρατής, Ζερβός Μ., Ζερβός Ν., Ατσαλάκης, Μπίλλης Ι.

Διγενής (Σάσα Γιόνοβιτς): Μανωλάγκας (77’ Τσαβάρης), Σκούμπρος, Χωρίτης (67’ Χουτεσιώτης), Μοσκιού, Κώτης, Παπασταμάτης, Μικκιού, Τσιπιζίδης (80’ Χατζηνικόλας), Κετσές, Τζουανάκης (89’ Τζουανάκης), Διακάκης.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments