Αρχική Εφηβικό Έσωσε την παρτίδα ο Ρουτζιέρης

Έσωσε την παρτίδα ο Ρουτζιέρης

0
Dodekanisos

Με δυο δικά του γκολ έκανε το 0 – 2, 2 – 2 και έδωσε το βαθμό στην ομάδα του

Αν και προηγήθηκε με 2 – 0, ο Κλεάνθης δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη νίκη στο παιχνίδι που έδωσε απέναντι στον ΑΣ Αρένα στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα. Το τελικό 2 – 2, “σφράγισε” τις προσπάθειες των νεαρών και των δυο ομάδων. Την παρτίδα για τους γηπεδούχους έδωσε ο Ρουτζιέρης ο οποίος για μια ακόμα φορά ήταν σε πολύ καλή ημέρα και σημείωσε και τα δυο τέρματα της ομάδας του. Το δεύτερο μάλιστα λίγο πριν από την εκπνοή της αναμέτρησης Η ισοπαλία αυτή ήταν η δεύτερη για τις δυο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε στο 23′ ο Σαράντης ενώ στο 36′ ο Τσαγγάρης έκανε το 0 – 2. Στο 57′ και στο 90′ όμως ο Ρουτζιέρης διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.

To παιχνίδι διαιτήτευσε ο Διακοφιλιππής (Τσέπουρας, Δημητριάδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΑΡΕΝΑ: Mnkov, Ικονόμι, Ισκάς, Κίτσος, Οικονόμου (28′ Διονυσόπουλος), Κωνσταντινίδης, Αναστασάκης (46′ Βαρόπουλος), Μικρόπουλος, Παπαπαύλου (49′ Σκούλουκας), Ρουτζιέρης, Θύμιος (88′ Διονυσόπουλος)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Τσιροδήμος, Μπαλάκης, Παπαδόπουλος, Κόνιαρης, Σαράντης, Ζουρούδης (68′ Μαλλιάκας), Γκίκα (50′ Thanari), Παπακωνσταντίνου, Σαίτης, Τσαγγάρης (70′ Fusha), Μάργαρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments