Αρχική Εκδηλώσεις Αισιόδοξα τα μηνύματα για την 1η Ψηφιακή Έκθεση Φωτογραφίας

Αισιόδοξα τα μηνύματα για την 1η Ψηφιακή Έκθεση Φωτογραφίας

0
Dodekanisos

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017, με ιδιαίτερη επιτυχία και παρουσία πληθώρας επισκεπτών η 1η ψηφιακή έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Crop στο τετράγωνο” στις εγκαταστάσεις της Νέας Μαρίνας Ρόδου, υπό την επιμέλεια της Λέσχης Ερασιτεχνών Φωτογράφων Ρόδου “Creative Rodos Photographers – C.Ro.P”.

Η εκδήλωση οργανώθηκε στο πλαίσιο συμμετοχής στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2017 του Δήμου Ρόδου.  Δεκατέσσερις ερασιτέχνες φωτογράφοι παρουσίασαν τη φωτογραφική τους δουλειά και διάλεξαν να προβάλουν χρώματα, αναμνήσεις και γωνιές του τόπου μας, οδηγώντας τους επισκέπτες της έκθεσης σ’ ένα ταξίδι τοπίων, ιστορίας, ανθρώπων και πολιτισμού.

Πέραν των Ρόδιων επισκεπτών η έκθεση έτυχε προβολής σε αρκετά πληρώματα ιστιοπλόων που φιλοξενούνται αυτή την περίοδο στις εγκαταστάσεις της Νέας Μαρίνας.

Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης μεταξύ των οποίων,  ο Προέδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου “Δ.Ο.Π.Α.Ρ” κ. Στέφανος Κυριαζής, που μαζί με τα στελέχη του οργανισμού στάθηκαν αρωγοί και στήριξαν έμπρακτα το οργανωτικό μέρος της εκδήλωσης,  τους ευχαριστούμε θερμά!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της έκθεσης μας:

Το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου για τη χορηγία του εξοπλισμού προβολής, τις Μαρίνες Ρόδου Α.Ε. και τον κ. Χριστόφορο Χαρίση για τη φιλοξενία, το Benessere deli cafe και τον Στέλιο Χριστοφάκη για τις γευστικές επιλογές του μπουφέ, την CAIR Wine Company – KAIΡ για την ποιοτική επιλογή των κρασιών, την επιχείρηση Art and Movie audio visual Φωτούδης Χρήστος για τον τεχνικό έλεγχο της εγκατάστασης και τον Dj Μιχάλη Κρητικό για την υπέροχη μουσική της βραδιάς.

Συμμετείχαν με αλφαβητικοί σειρά οι παρακάτω ερασιτέχνες φωτογράφοι:
Βαρώνος Σταύρος, Διακομανώλη Μαρία, Καβαλιέρου Κατερίνα, Κακλιός Ανδρέας, Καλλιγά Αλεξάνδρα, Καραμιχάλης Σωτήρης, Καρκαλανίδης Βασίλης, Κλαδογένης Δημήτρης, Λοΐζος Μιχάλης, Παλαιού Ανέζα, Πιπάκη Τζένη, Ρούσσος Φιλήμονας, Στάτης Γιώργος, Στάτης Χρήστος, Φιλίππου Φίλιππος.

Οι δράσεις της Λέσχης μας συνεχίζονται με την διοργάνωση σεμιναρίων φωτογραφίας για αρχαρίους με ημερομηνία έναρξης στις 9 Οκτωβρίου 2017, υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΡ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments