Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Ερυθροκίτρινος» ο Κώστας Μαντικός

«Ερυθροκίτρινος» ο Κώστας Μαντικός

0
Dodekanisos

Στο ρόστερ του Ιάλυσου ανήκει πλέον ο νεαρός ποδοσφαιριστής Κώστας Μαντικός , ο οποίος για ακόμη μια χρονιά είχε μια εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας με τα χρώματα του Ευκλή.

Άνθρωποι του Ιάλυσου, που διαθέτουν διορατικότητα, τον παρακολούθησαν και την κατάλληλη στιγμή έγιναν οι ενέργειες για να αποκτηθεί και να αποτελέσει μέλος της ομάδας.

Από τον ίδιο τον Μαντικό εξαρτάται πλέον η συνέχεια, αφού η δουλειά στο γήπεδο είναι το άλφα και το ωμέγα για το μέλλον του καθώς κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να πάρει και εφέτος παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Αξίζει να τονιστεί πως η ομάδα του Ευκλή δεν έφερε κανένα εμπόδιο στην μετεγγραφή του νεαρού παίκτη στον «τοξοβόλο».

Η σχετική ανακοίνωση του Ιάλυσου αναφέρει τα εξής:

«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μαντικό. Ο Κώστας είναι γεννημένος  στις 29 Δεκεμβρίου 1998 ,  δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται ως  αμυντικός μέσος. Έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες της Ρόδου και του Διαγόρα , στον Διγενή Κοσκινού και τον Ευκλή Σορωνής όπου και καθιερώθηκε τα τελευταία 2 χρόνια ως βασικό και αναντικατάστατο μέλος. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε  υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Ο παίκτης δήλωσε:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του Γ.Α.Σ Ιάλυσος. Είναι μεγάλη τιμή . Είναι μια τεράστια ευκαιρία και υπόσχομαι να την εκμεταλλευτώ όσο καλύτερα μπορώ. ΅Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον προπονητή και τον κ. Θρουμουλόπουλο που με ξέρει καλά και του χρωστάω πολλά.”

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments