Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έρχεται …λίφτινγκ στη Ρόδο!

Έρχεται …λίφτινγκ στη Ρόδο!

0
Dodekanisos

Με την ανακοίνωση του νέου προπονητή (θα γίνει άμεσα), η νέα Ρόδος θα αρχίζει να χτίζεται για να μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Με τα μούτρα στη δουλειά αναμένεται να πέσουν αυτές τις ημέρες η διοίκηση της Ρόδου και ο νέος προπονητής της ομάδας που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Πάρης Ανδράλας με τον οποίο απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα. Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει άμεσα με κύριο γνώμονα να δημιουργηθεί μια ομάδα η οποία θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει διεκδικώντας την άνοδο στη Football League. Αυτός είναι και πολύ μεγάλος στόχος των «ελαφιών».

Το δεδομένο είναι ότι θα σημειωθούν πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποχωρήσουν ενώ υπάρχει ήδη έτοιμο σχέδιο προκειμένου να γίνουν συγκεκριμένες μετεγγραφικές κινήσεις με την απόκτηση παικτών που ξέρουν καλά τα δεδομένα της κατηγορίας.

Θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές, κάτι που με βάση και την περσινή εικόνα της ομάδας, κρίνεται απαραίτητο. Πόσο μάλλον που η νέα χρονιά κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη μιας και θα υποβιβάζονται πάρα πολλές ομάδες και δεν θα υπάρχουν περιθώρια λάθους.

Η διοίκηση έχει εντοπίσει τα λάθη που έχουν γίνει και είναι αποφασισμένη να τα διορθώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θέλοντας να επιτύχει τον μεγάλο στόχο και η ομάδα να επιστρέψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments