Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Επιβάλλεται να πρωταγωνιστήσουμε!”

“Επιβάλλεται να πρωταγωνιστήσουμε!”

0
DSC09796
Dodekanisos

Χαρούμενος για το γεγονός ότι ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Ρόδου και θα αγωνιστεί με τη φανέλα της και στη Γ’ Εθνική, δηλώνει στο news12 ο Σάκης Γκόγκας. Ο έμπειρος επιθετικός τόνισε τα ακόλουθα:
“Νιώθω πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που ανανεώθηκε η συνεργασία μας. Είχαμε μια πολύ πετυχημένη σεζόν όπου πραγματοποιήθηκαν οι στόχοι μας και θεωρώ οτι και την νέα χρονιά οι στόχοι μας συμβαδίζουν. Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να δουλεύουμε ταπεινά ώστε να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και να πετύχουμε εκ νέου τους στόχους της ομάδας που είναι ο πρωταθλητισμός, πράγμα που επιβάλλει η ιστορία της ομάδας. Παράλληλα θέλουμε να επιστρέψει ο κοσμος στο γήπεδο. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου”.

Μιλώντας για το τι μπορεί να πετύχει η Ρόδος στη Γ’ Εθνική, είπε:
“Η Γ’ Εθνικη είναι ένα πρωτάθλημα με πολλές ιδιαιτερότητες. Είσαι υποχρεωμένος απο την αρχή της χρονιάς να θέτεις υψηλούς στόχους γιατί οι αποστάσεις είναι πολυ μικρές και πολύ εύκολα μπορείς να βρεθείς προ δυσάρεστων καταστάσεων. Η Ρόδος είναι ομάδα που χάρη στον σωστό σχεδιασμό διαθέτει ήδη ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο που άνετα μπορεί να σταθεί στην κατηγορία. Επειδή ομώς έχει και βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία επιβάλλεται να κάνει πρωταθλητισμό. Αυτό για να το πετύχεις χρειάζεται σωστή οργάνωση, οικονομική υγεία, σωστή ενίσχυση της ομάδας, καλό κλίμα στα αποδυτήρια και φυσικά γεμάτο γήπεδο. Όλα αυτά ο ΑΣ Ροδος τα διαθέτει οπότε είμαι αισιόδοξος οτι θα έχουμε μια πολύ αξιόλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής”.

Σχετικά με το πόσο είναι αποφασισμένος να παίζει ακόμα, τόνισε:
“Το πόσο θα παίζω ακόμα δεν το εχω σκεφτεί για να είμαι ειλικρινής. Νιώθω καλά σωματικά, αγαπώ και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο αλλά αν κάποια στιγμή στα επόμενα 1,2 χρόνια αισθανθώ οτι δεν μπορώ να προσφέρω πλέον αυτά που θέλω θα αποσυρθώ. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αποφύγουμε δυστυχώς”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments