Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Επιτυχημένος ο «Οίκος Αντοχής»! (pics)

Επιτυχημένος ο «Οίκος Αντοχής»! (pics)

0
Dodekanisos

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του θεατρικού έργου «Οίκος Αντοχής» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο  Παστίδας Ρόδου «ΚΑΜΑΡΙ», σε σκηνοθεσία και προσαρμογή κειμένου της θεατρολόγου Βίκυς Θεολόγη. Το Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, όπου παραστάθηκε το έργο στις 2 και στις 3 Απριλίου, ήταν και τις δύο βραδιές κατάμεστο από κόσμο.

Το κείμενο ήταν μία διασκευή του θεατρικού έργου ΡΑΟΥΣ, των θεατρικών συγγραφέων Παπαθανασίου και Ρέππα, προσαρμοσμένο άψογα στην ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας « ΚΑΜΑΡΙ»  όπου φώτιζε τις τραγελαφικές κοινωνικές και ηθικές αντιθέσεις της ζωής.  Κατά γενική ομολογία ήταν μία άρτια επαγγελματική παρουσίαση που υποστηρίχθηκε από τους εκπαιδευμένους πλέον ηθοποιούς με επαγγελματισμό και  σθένος. Άλλωστε η πλειοψηφία της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας « ΚΑΜΑΡΙ» μετράει ήδη πέντε χρόνια στα θεατρικά δρώμενα του νησιού μας και έχει επάξια κερδίσει την εμπιστοσύνη του θεατρόφιλου κοινού.

Εκτιμάται ιδιαίτερα η διάθεση της ομάδας να προσφέρει θέαμα στα γύρω χωριά του νησιού μας θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους που ζουν μακριά από το κέντρο της πόλης να παρακολουθήσουν μία επαγγελματική θεατρική παράσταση της εμβέλειας που είδαμε στο Δημοτικό Θέατρο την περασμένη Κυριακή και Δευτέρα που μας πέρασε.

Συντελεστές :
Σκηνοθεσία, μουσική επιμέλεια : Βίκυ Θεολόγη
Έπαιξαν οι ηθοποιοί (με την σειρά που εμφανίζονταν):
Κική Σπάρταλη, Γιώργος Πάττας , Αγγελική Γκόγκου, Αλέκος Μπάρκας, Σέβα Πάττα, Στέργος Κασσανής, Βαλάντης Κασσανής, Νίνο Σιαλούπ, Σταμάτης Τσάππης, Μαρία Σαλακενού.

Μακιγιάζ: Καλαεντζή Γεωργία

Επιμέλεια σκηνικών, κουστούμια : Σύλλογος ΚΑΜΑΡΙ

Ο σύλλογος “Καμάρι” θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τον ΔΟΠΑΡ για την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου Ρόδου, το DYNAMIC MUSIC SHOP και τον Καβράκη Κώστα  “FOTO KOLOSSOS”.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments