Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Επιτυχημένο το σεμινάριο HAPKIDO

Επιτυχημένο το σεμινάριο HAPKIDO

0
Dodekanisos

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ ΔΙΑΓΟΡΑ (ΤΕΝΤΑ)  το σεμινάριο HAPKIDO, το οποίο διοργάνωσε  ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΡΟΔΟΥ MARD υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση  του  MASTER Ευάγγελου Θάνου μαύρη ζώνη  7oDANHAPKIDO,  πρόεδρος της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΧΑΠΚΙΝΤΟ και υπεύθυνος νοτιοανατολικής Ευρώπης και μέσης Ανατολής για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ WORLD HAPKIDO FEDERATION.

Πλήθος κόσμου άρχισε να προσέρχεται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, για να δει, να εκπαιδευτεί και να μάθει από κοντά τα μυστικά αυτής  της πολύ όμορφης πολεμικής τέχνης του HAPKIDO,  της οποίας η ιστορία της υπολογίζεται στα 2000 χρόνια, από τον άνθρωπο που είναι η ψυχή και η προώθηση του ΗΑPKIDOστην Ελλάδα MASTERKoΘάνο Ευάγγελο.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη χαρά να  δουν και να εξασκηθούν σε μια σειρά τεχνικών αυτοάμυνας πρακτικών στο δρόμο, προσαρμοσμένες σε οποιαδήποτε ηλικία μεγάλων-μικρών.

Όλοι παρέμειναν κατενθουσιασμένοι με το επίπεδο και την τεχνική κατάρτιση τόσο του MASTERKoυ Θάνου αλλά και με τη μεταδοτικότητα του. Ο Κος Θάνος ευχαρίστησε με τη σειρά του τον υπεύθυνο της WORLDHAPKIDOFEDERATIONστη Ρόδο KoAθανασίου Ιωάννη (MARD) μαύρη ζώνη 1οdanhapkido,καθώς και όλους συμμετείχαν και δήλωσε κατενθουσιασμένος με  την τεχνική τους  αλλά και με τις ομορφιές του νησιού.

Ο Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών MARDθα ήθελε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του και ιδιαιτέρως τους χορηγούς:

1 CASINO RODOS

2 SEVEN

3 AXION

4 BEST WESTERN PLAZA HOTEL

5 CRISBERG FITNESS STORE

6 ΦΩΤΗΣΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣΜΟΝΩΣΕΙΣ

7 ΔΟΜΝΑ ΨΑΡΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

8 ΜΥΘΟΣ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ

9 ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ

10 ΑΚΤΑΙΟΝ

11 12FD ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

13 ΑΥΓΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

14 FRIENDLY CAFE

15 DOVES ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

16 MEAT THE GRILL

17KRYPTIA SC&TCS IKE

18 RDX

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments