Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Επιτυχημένη η κολυμβητική ημερίδα του Ροδίων

Επιτυχημένη η κολυμβητική ημερίδα του Ροδίων

0
Dodekanisos

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η 4η κολυμβητική ημερίδα, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αφού σχεδόν 280 αθλητέςτου Σωματείου μας μαζί με περίπου 90 αθλητές των RhodesPenguins, έδωσαν το «παρών» σε αυτή τη δροσερή γιορτή.

Η εκδήλωση ξεκίνησε νωρίς το πρωί, με τους αθλητές των μικρότερων ηλικιών, οι οποίοι πήραν το «βάπτισμα του πυρός» μέσω ενός αγώνα με τη μορφή επίδειξης. Τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας συμμετείχαν σε όλα τα στυλ κολύμβησης , κάνοντας ορισμένα αγωνίσματα τόσο ανταγωνιστικά, ώστε να μην έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους επίσημους αγώνες.

Η οργάνωση και πραγματοποίηση της 4ης κολυμβητικής ημερίδας, έδωσαν μεγάλη χαρά σε γονείς και παιδιά, μιας και για τέταρτη συνεχή χρονιά κυριάρχησε ο ψυχαγωγικός της χαρακτήρας.

Ευχαριστούμε θερμά, τους αθλητές, τους και τους γονείς που παρευρέθηκαν στο χώρο καθώς επίσης και  τους προπονητές των  Rhodespenguinsοι οποίοι κάθε χρόνο στηρίζουν τη συγκεκριμένη διοργάνωση!Ευελπιστούμε στην ανταπόκριση και άλλων σωματείων , στο επόμενο κάλεσμά μας για παρόμοιες δράσεις τη νέα χρονιά!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments