Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Επιτέλους νίκη για τον Ηρακλή Λ.

Επιτέλους νίκη για τον Ηρακλή Λ.

0
Dodekanisos

Την πρώτη του φετινή νίκη κατάφερε να πάρει ο Ηρακλής Λάρδου αφού κέρδισε με 3-1 τον ΑΟ Σύμης εντός έδρας, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 21΄ με το πολύ ωραίο σουτ του Μπεννούρ. Το υπέρ τους σκορ έμεινε μέχρι και την ανάπαυλα. Με το καλημέρα της επανάληψης ο Ζούλης με πλασέ από θέση τετ α τετ έκανε το 2-0. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 55΄ η Σύμη απάντησε μειώνοντας σε 2-1. Ο Ρίκκα έκανε την μπαλιά και ο Τσίκκης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 78΄ με την κεφαλιά του Καλοπήτα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χαρίτου.

Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της Σύμης στο τέλος του αγώνα ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία λέγοντας ότι θα ανταποδώσουν στον επόμενο γύρο.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Πατσιόπουλος (Τσέτσος, Πλάτσης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ Λ.: Καντιμοίρης, Δήμπαλης, Παπαϊωάννου, Καλοπήτας, Συμεωνίδης, Μπαραχούσι, Καμμάς (74΄ Κούκι), Χαρίτος (87΄ Πάχος), Ζούλης, Ευαγγελίδης (80΄ Μουστάκας),  Μπεννούρ (65΄ Αμπελάς)

ΑΟ ΣΥΜΗΣ: Χατζηπέτρος Σ., Σφακιανός (71΄ Κατσιμπράκης), Τσίκκης, Χατζηπέτρος Ν., Καραγιάννης Μ., Ζουρούδης, Ρίκκα, Λεβεντέρης Α. (46΄ Στεφάνου),  Λεβεντέρης Π., Χατζηπέτρος Μ. (60΄ Ράπι Γ.), Καραβαΐλης (46΄ Ράπι Ρ.)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments