Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Επικράτησε με 2-0 του Ιάλυσου ο ΑΟ Πυλίου

Επικράτησε με 2-0 του Ιάλυσου ο ΑΟ Πυλίου

0
Dodekanisos

Ο ΑΟ Πυλίου υπέταξε με 2-0 τον Ιάλυσο για την 28η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας σε άλλο ένα Δωδεκανησιακό ντέρμπι μετά και την νίκη επί του ΑΕΡΑ πριν δυο αγωνιστικές. Με το νικηφόρο αυτό αποτέλεσμα παίρνει ψυχολογία εν όψη των έξι αγωνιστικών που απομένουν, με την μάχη που δίνει για την παραμονή του στην κατηγορία να κορυφώνεται.

Το παιχνίδι:

Στο 15′ ο Γιώργου έκανε την πρώτη επίσκεψη στην αντίπαλη εστία αλλά απέκρουσε το σουτ ο Ήλιος σε κόρνερ. Στην επόμενη φάση ο Δρόσος εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Ιάλυσου και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 35′ το σουτ του Χατζηνικόλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στην επαναφορά ο Ιντρίζι πλάσαρε άστοχα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Τοξοβόλοι είχαν δυο ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Στο 48′ ο Χατζησάββας εκτέλεσε το φάουλ και ο Ήλιος έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 55′ η μπάλα στρώθηκε στον Καμπά αλλά με το σουτ που έκανε την έστειλε άουτ. Στο 57′ ο ΑΟΠ κατάφερε να σημειώσει και άλλο τέρμα! Ο Βουκομάνοβιτς έβγαλε την κάθετη πάσα στον Αλιμερκάι και αυτός έκανε το 2-0. Επτά λεπτά αργότερα ο Χατζησάββας απείλησε ξανά την εστία του Ήλιου αλλά το σουτ του πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Ο Ιάλυσος προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με το 2-0 να μένει μέχρι την λήξη του αγώνα.

Α.Ο. ΠΥΛΙΟΥ : Στέφανος Χατζησεβαστός- Δημήτρης Χρυσόπουλος : Ήλιος, Παπαναστασίου, Μούλας (76′ Συντιχάκης), Μπριλάκης, Εσαλέ (46′ Τσατσακλάς), Βουκομάνοβιτς (76′ Κυπραίος), Δρόσος (60′ Λάντζιος), Μεντής, Χατζηνικολάου, Τζανουλίνος, Αλιμερκάι (60′ Κότζα).
Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ : Παναγιώτης Σπάρταλης : Τσιγάρος, Καραγεώργης, Χότζα, Γιώργου (46′ Εμπουμπά), Δωματάς (83′ Ραπάι) , Αθανασίου (83′ Βλαχάβας), Χατζησάββας, Κάμπα, Χατζηνικόλας, Ιντρίζι, Πατσίλης (46′ Πελαρδής).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments