Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Δεν πρόβαλε καμία αντίσταση στον Αστέρα Βάρης η Ρόδος

Δεν πρόβαλε καμία αντίσταση στον Αστέρα Βάρης η Ρόδος

0
Dodekanisos

Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής στον 3ο όμιλο, η Ρόδος γνώρισε την ήττα με 0-2 από τον Αστέρα Βάρης. Τα «Ελάφια» δεν έδειξαν την μαχητικότητα και το αγωνιστικό πρόσωπο που τους διακατέχει και χωρίς να βγάλουν το νεύρο που έπρεπε έδωσαν μια σημαντική νίκη τους φιλοξενούμενους.

Το παιχνίδι:

Στο 5′ λεπτό ο Λίμα επιχείρησε ένα σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε άουτ. Δυο λεπτά αργότερα ο Βασιλειάδης εκμεταλλευτηκέ ένα τραγικό λάθος στην άμυνα της Ρόδου και από κοντά έκανε το 0-1. Στην επόμενη φάση ήρθε η απάντηση από τον Ζούνη με σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 9′ λεπτό άλλο ένα λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, οι παίκτες του Καβάση έκλεψαν την μπάλα και ο Ψυχογιός έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 31′ ο Μανουσάκης κράτησε χαμηλά τον δείκτη του σκορ με την απόκρουση σε τετ α τετ με τον Νταγκουνάκη. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Λίμα εκτέλεσε ένα φάουλ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ λίγα λεπτά το σουτ του Μππαρμπαρούση είχε και αυτό την ίδια κατάληξη, με το 0-2 να παραμένει μέχρι την λήξη του αγώνα.

ΑΣ Ρόδος : Νίκος Κουρμπανάς : Μανουσάκης, Τρόκα (90’ Καρασάββας), Καψάλης (90’ Κοντίτσης), Καρδάμης, Νικολόπουλος (68’ λ.τ. Νικολόπουλος), Λάσκαρης, Ζαχαρός (68’ Τσιακήρογλου), Λίμα, Μπαρμπαρούσης, Ζανάκης, Ζούνης (77’ Λαθύρης)
Αστέρας Βάρης : Γιώργος Καβάσης : Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης, Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Ντούνιας, Χριστίνης (77’ Μπάκας), Ψυχογιός (77’ Καλέλα), Ντούλιας (63’ Μπελαβράκης), Βασιλειάδης (63’ Ντούνης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments