Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Επικράτησε η…μετριότητα!

Επικράτησε η…μετριότητα!

0
rodiakos apollon2
Dodekanisos

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι το οποίο δεν χωρά σε ιδιαίτερη κριτική, ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Ροδιακός και Απόλλωνας Καλυθιών στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Β΄Κατηγορίας Δωδεκανήσου (β΄όμιλος).
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να απειλήσουν άμεσα την εστία του Ροδίτη. Αντίθετα ο Απόλλωνας προσπάθησε να χτυπήσει με κάποια μακρινά σουτ κυρίως την εστία του Κνιφάτι.
Στην επανάληψη ο Ροδιακός είχε και πάλι την υπεροχή των κινήσεων, όμως τα χαλούσε στην τελική πάσα. Η ομάδα του Γρηγόρη Σαρρή άγγιξε το γκολ 10΄πριν το φινάλε όταν είχε δόκαρι σε πλασέ του Μάκρα. Τελικά το στείρο 0-0 δεν άλλαξε με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 26΄ο Κουφάλης σούταρε από το ύψος του πέναλτι, στην αγκαλιά του Κνιφάτι.
Στο 43΄ο Μαυρομούστακος από πλεονεκτική θέση σούταρε ψηλά άουτ
Στο 64΄ο Σέντης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ πλασάροντας πάνω στον Ροδίτη.
Στο 76΄ο Γκρίζης επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει πολλά μέτρα αουτ.
Στο 81΄ο Γκρίζης σέντραρε , ο Μάκρας πλάσαρε στην κίνηση με τη μπάλα να χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ροδίτη και να απομακρύνεται.
Διαιτήτευσε ο κ. Χαρισμανίδης (Βασιλάς, Διακοφιλιππής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Κνιφάτι, Σούλης, Ζαμαντάκης, Μάκρας, Κουλουριώτης, Κλάψης(71΄λ.τ.Χαλκιάς), Τσιτσίρης, Μάχλης(59΄λ.τ.Πουλής),Γκρίζης, Σέντης(78΄λ.τ.Πατρός), Σύλας
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ροδίτης, Σταυρής(69΄Κούρτι), Μιχαλάς, Νικολός, Τσίττας(59΄Στάθης), Ταντίκης, Ζουρούδης, Κουφάλης, Σπαχιού,Γίδαρης(80΄Συμεωνίδης), Μαυρομούστακος

Παναγιώτης Κεπέρης

rodiakos apollon1

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments