Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επίδειξη δύναμης στις Φάνες

Επίδειξη δύναμης στις Φάνες

0
MAYROMOUSTAKOS-_TSOULOS
Dodekanisos
Εντυπωσιακό πέρασμα από τις Φάνες έκανε ο Απόλλων Καλυθιών ο οποίος «σάρωσε» τον τοπικό Ακουσίλαο με 3 – 0 παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πλήρη έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο ο Λευτέρης Μαυρομούστακος έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι τυχαίο ότι στα πρώτα 45 λεπτά, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πέτυχε και τα τρία τέρματα της ομάδας του, δίνοντας την ευκαιρία και στον εαυτό του αλλά και στους συμπαίκτες του να κάνουν στην επανάληψη συντήρηση δυνάμεων. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, το δεύτερο ημίχρονο ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους παίκτες του Δημήτρη Δογιάμα μάλιστα να ρίχνουν ρυθμούς. 
Τα γκολ

Στο 23’ ο Μαυρομούστακος εκτέλεσε ένα φάουλ από πολύ πλάγια θέση (σαν κόρνερ), στέλνοντας τη μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του Σαρικά (0 – 1)
Στο 26’ συνδυάστηκαν ωραία ο Μουτσοντέμι με τον Καντιμοίρη. Ο τελευταίος έκανε μια παράλληλη συρτή σέντρα και ο επερχόμενος Μαυρομούστακος σε κενή εστία απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 2.
Στο 42’ ο Αρχοντούλης «έκλεψε» τη μπάλα και πάσαρε στον Μαυρομούστακο, ο οποίος με μια «λόμπα» έξω από την μεγάλη περιοχή πέτυχε ένα υπέροχο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 0 – 3.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βαγγέλης Κατσιδώνης και «βοηθοί» του ήταν οι Βουτσάς και Παπαγιαννίδης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ
: Σαρικάς, Λαππάκης (83’ Ζούνης), Σιέχ, Καλημέρης, Αγγελάκης (46’ Σαπαλίδης), Έλληνας, Σκόρπος (60’ Πομπού), Παπουρδάνος, Μαθιός, Τριανταφύλλου, Διακαναστάσης
ΑΠΟΛΛΩΝ: Καραγιάννης, Φυλακούρης, Κίτσος. Χατζηγεωργίου, Συμεωνίδης, Αλαχούζος, Κεπέρης (30’ Γεννημαχλέλης), Μουτσοντέμι (78’ Σταυρής), Καντιμοίρης, Μαυρομούστακος (87’ Δημητράς), Αρχοντούλης


 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments