Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Έπιασαν δουλειά στους Αγ. Αποστόλους (pics & video)

Έπιασαν δουλειά στους Αγ. Αποστόλους (pics & video)

0
Dodekanisos

Γράφει ο Ηλίας Λοίζος

Το νερό μπήκε στο αυλάκι, όπως λέει και ο λαός, στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, αφού σήμερα Σάββατο 13 Ιουνίου, τα συνεργεία έπιασαν δουλειά για να αρχίσει η μεταμόρφωση της αθλητικής εγκατάστασης της πόλης μας.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Κολιάδης Αλέξανδρος ήταν παρών από νωρίς το πρωί στο γήπεδο, για να διαπιστώσει πως τα λόγια που είπε θα γίνουν πράξη και να κερδίσει όπως φαίνεται το στοίχημα που έβαλε με τον εαυτό του, για την ανακαίνιση της αθλητικής εγκατάστασης μοναδικής της πόλεως Ρόδου, η οποία φιλοξενεί πάρα πολλές ομάδες, εκατοντάδες παιδιά μικρά και μεγάλα σε καθημερινή βάση, ποδοσφαιρικούς αγώνες και τουρνουά υποδομών διαφόρων κατηγοριών.

Θα λέγαμε πως η είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια που ένα γήπεδο της πόλης μας θα ανακαινιστεί και αυτό το «φορτώθηκε» ο κ. Κολιάδης, αφού το έζησε ο ίδιος ως προπονητής ποδοσφαίρου και είδε τις συνθήκες που οι ομάδες έκαναν προπονήσεις και τι αντιμετώπιζαν προπονητές αλλά και οι ποδοσφαιριστές στον συγκεκριμένο χώρο.


Πρέπει να ομολογήσουμε πως καθυστέρησε πολύ αυτή η παρέμβαση, ώστε το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων να πάρει μια διαφορετική όψη, σε ότι αφορά την ασφάλεια των αθλητών αλλά και την αίσθηση που δίνει ένας χώρος για να ονομάζεται χώρος άθλησης.
Μαζί με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ ήταν και ο διευθυντής του Οργανισμού Θεόδωρος Θεοδώρου, που ήλπιζε εδώ και χρόνια πως η εγκατάσταση θα αλλάξει εικόνα και θα γίνει πιο εύχρηστη και ασφαλής για ομάδες, ποδοσφαιριστές και προπονητές.
Πιστεύουμε ότι ο κ. Θεοδώρου, θα είναι εκείνος που θα παρακολουθεί κάθε μέρα την πρόοδο των εργασιών στο γήπεδο, κάτι που κάνει σε καθημερινή βάση και με άλλες εργασίες που γίνονται από τον ΔΟΠΑΡ στα γήπεδα του νησιού μας.
Εμείς θα ευχηθούμε όλα να πάνε καλά, και οι εργασίες να γίνουν όπως έχουν προγραμματιστεί, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα της μελέτης και το γήπεδο να παραδοθεί προς χρήση στις ομάδες ενόψει και της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου όποτε και αν ξεκινήσει.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments