Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Επέστρεψε στις νίκες ο Εθνικός

Επέστρεψε στις νίκες ο Εθνικός

0
DSC09187
Dodekanisos

Στις νίκες επέστρεψε ο Εθνικός Αρχίπολης, επικρατώντας στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση με την Τήλο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, με 3-2.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, περιορίζοντας την Τήλο σε πιο αμυντικά καθήκοντα. Ωστόσο, κόντρα στην ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ, στο 32′, όταν ο Χριστοφής, με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1). Η απάντηση του Εθνικού ήταν άμεση και στο 35′ ο Βαρέλης, με πλασέ, ισοφάρισε σε 1-1. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με ισόπαλο αποτέλεσμα.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τους ρυθμούς τους, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν για πρώτη φορά το προβάδισμα, όταν ο Νικολής ανέτρεψε τον Βαρέλη στην περιοχή και ο Μπόσινας ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι, στο 60′ (2-1). Στο 74′, ο Εθνικός έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστής, λόγω της αποβολής του Begasi, με απευθείας κόκκινη κάρτα, για χτύπημα σε αντίπαλο εκτός φάσης. Παρ’ όλα αυτά, ο Εθνικός πέτυχε ακόμα ένα τέρμα, στο 76′, με πλασέ του Κρεκούκια (3-1). Η Τήλος το μόνο που κατάφερε ως το τέλος, παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, ήταν να πετύχει ακόμα ένα τέρμα, στο 89′, με τον Σακελλάρη Η. (3-2)

Εθνικός Αρχίπολης: Ζααλούκ, Γιαννιού, Μπέρδης, Μπόσινας, Μαυριός (80′ Κουτσουμπάρης), Αλευρόπουλος, Κρεκούκιας, Begasi, Κουφός, Βαρέλης (90′ Αφαντενός), Θυριάκης (60′ Μπαρμπαντώνης).
Τήλος: Κωστής, Βασιλόπουλος (6′ λ.τ. Ρούκο), Θεοδοσίου, Σακελλάρης Κ. (46′ Θεοδοσίου), Κωστίδης, Χριστοφής, Νικολής, Οίκουτας, Μόσχου, Σακελλάρης Η., Οικονόμου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments