Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Επέστρεψε στις νίκες η Ρόδος

Επέστρεψε στις νίκες η Ρόδος

0
rodos_fostiras_fasi
Dodekanisos

Τα κατάφεραν τα «ελάφια» και πήραν του τρεις πολύτιμους βαθμούς κόντρα στην ομάδα της Ηλιούπολης την οποία κέρδισαν με 3 – 0 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας. Μια νίκη την οποία χρειαζόταν η ομάδα της Ρόδου και πλέον μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής.

Η ομάδα της Ρόδου άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς μόλις στο 7ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Καντιμοίρης πήρε την πρώτη κεφαλιά με τον τερματοφύλακα της Ηλιούπολης να απέκρουσε ασταθώς και στην επαναφορά ο Γκινής δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ, κάνοντας το 1 – 0. το 2 – 0 διαμόρφωσε ο Γκινής με το δεύτερο προσωπικό του γκολ λίγο από την συμπλήρωση των 15 λεπτών με τρομερό ανάποδο ψαλίδι μετά από σέντρα του Δανά. Το τελικό 3 – 0 για την ομάδα της Ρόδου πέτυχε στο τριακοστό λεπτό της επανάληψης ο Φράγκος με σουτ μετά από πάσα του Καντιμοίρη. Ευκαιρίες για να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του είχε η Ρόδος κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Δριτσάκης με βοηθούς τους Γκολές και Σταμάτη

Ρόδος(Σάββας Ορφανίδης): Τόππος, Σότας, Καντιμοίρης, Ορφανίδης(68′ Καρπαθάκης) , Παπαδόπουλος, Θαμνόπουλος(77′ Χατζηπαυλής) , Δανάς, Καλημέρης, Γκινής(66′ Διακοβασιλείου), Φράγκος, Καταπόδης

Ηλιούπολη(Παύλος Κυριακουλέας):΄Σκλήρης, Ζιαμπάρης, Μάκος(15′ λ.τ. Καρακατσάνης) , Ηλιού, Βαφειάδης, Ψωμάς, Δικαιόπουλος(76′ Καρβούνης), Ζουμπουνέλης, Γεμιστός, Γκίκας, Κρίκος(46′ Γουντέλας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments