Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Eπιστροφή με απουσίες

Eπιστροφή με απουσίες

0
kolossos_asklipio
Dodekanisos
Ένα πρόβλημα υγείας κράτησε εκτός αγωνιστικού χώρου τον προπονητή του Κολοσσού Κάστρου Πατρίτσιο Κουμανέσκου,ο ποίος επέστρεψε χθες δριμύτερος στο πάγκο της ομάδας μετά από μια εβδομάδα απουσίας. Παρά πάντως το γεγονός ότι η ομάδα παρουσιάστηκε ακέφαλη στο τελευταίο παιχνίδι με τον Π.Α.Σ.Ασκληπειού τα πήγε πολύ καλά , παίρνοντας μάλιστα μια επάξια νίκη αφιερωμένη στον έμπειρο τεχνικό.
Αύριο η ομάδα του Κολοσσού Κάστρου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Λάρδου στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του κυπέλλου Δωδεκανήσου με πολλές απουσίες, αλλά παρόλα αυτά όλοι μαζί θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα τους δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Τέλος με απόντες τους Μαννάκη Φ., Μαννάκη Λ., Παπαδημητρίου, Χατζηπέτρο και αμφίβολους τους Καμπούρη και Βελλή( οι περισσότεροι θα απουσιάζουν για επαγγελματικούς λόγους, εκτός τον Κανάκη)  θα παραταχθεί και στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον τον Αγ. Γεώργιο σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μαλώνας . Εξαιτίας αυτού , ο έμπειρος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής εως τώρα στο πρωτάθλημα και φυσικά θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για το διπλό που θα τους χαρίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments