Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Επέστρεψαν από τα Τρίκαλα

Επέστρεψαν από τα Τρίκαλα

0
mesogios1
Dodekanisos

Επέστρεψε από τα Τρίκαλα η αποστολή του αθλητικού συλλόγου «Μεσόγειος» η οποία συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου Εφήβων, Παίδων, Κορασίδων. Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε, ο Ροδιακός σύλλογος αναφέρει τα εξής:
«Η ατομική χρονομέτρηση της Παρασκευής απλά να πούμε διεκόπη λόγω θεομηνίας, με κίνδυνο να ακυρωθεί τελείως.
Τελικά, την ….πλήρωσαν οι κατηγορίες των παίδων -κορασίδων – νεανίδων που υποχρεώθηκαν να τρέξουν σε ρυθμούς …πίστας δύο τελικούς σε μια μέρα, ευτυχώς με άριστες συνθήκες.
Βέβαια η επιλογή των διαδρομών, απλά δημιουργεί ξανά πολλά ερωτηματικά, ειδικά για την ασφάλεια των αθλητών. Εκτός των άλλων, ο τερματισμός της αντοχής των παίδων-εφήβων, θύμιζε PARIS-ROUBAIX, ο τερματισμός των νεανίδων- κορασίδων, στα 50m μετά από κατηφοροευθεία και στροφή 90 μοιρών. Μπράβο σε όλα τα παιδιά και τα νεύρα των συνοδών.
Στα δικά μας αγωνιστικά, τα αποτελέσματα ήταν περίπου πάνω κάτω μέσα στις προσδοκίες, καθώς ο έφηβος Γιάννης Παρίσης και ο παίδας, Παντελής Καρατζόπουλος, συμμετείχαν πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Ο Παντελής Καρατζόπουλος στην ατομική χρονομέτρηση πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και μόνο λόγω απειρίας έχασε το πλασάρισμα του στην πρώτη 10δα, καταλαμβάνοντας τελικά την 18η θέση, ανάμεσα σε 80 συμμετέχοντες.
Ο Γιάννης Παρίσης στην κατηγορία εφήβων, κάνοντας κι αυτός λάθη τακτικής, κατέλαβε την 21η θέση μεταξύ 40 αθλητών.
Στο αγώνισμα αντοχής, ο Παντελής Καρατζόπουλος, καταβεβλημένος από την πρωινή προσπάθεια δεν τα κατάφερε, έμεινε πίσω από το πρώτο γκρουπ, και αρκέστηκε στον τερματισμό και την 62η θέση, αφήνοντας παρακαταθήκη τον πολύ καλό χρόνο και εμφάνιση του στην ατομική χρονομέτρηση.
Πολύ καλή εμφάνιση είχαμε την Κυριακή από τον έφηβο Γιάννη Παρίση, που έδειξε μαχητικότητα και παρόλο που στην πέμπτη στροφή από τις 7 του αγώνα έμεινε στο δεύτερο γκρούπ 2min. πίσω από το πρώτο, τελικά κατάφερε στα τελευταία 4 χιλ του αγώνα σε συνεργασία με το υπόλοιπο γκρούπ να πιάσει τους ξεκολλημένους και να πάνε μέχρι το τελικό σπριντ καταλαμβάνοντας την 22η θέση.
Δήλωση του προπονητή μας κο Σπύρου Τάντη
«Αρχικά είμαι ευχαριστημένος από τον Παντελή και το Γιάννη για την ηθικότατη συμπεριφορά τους σε όλη την διάρκεια της αποστολής. Επίσης είμαι σχετικά ευχαριστημένος, ειδικά με την ατομική χρονομέτρηση του Παντελή και τον αγώνα αντοχής του Γιάννη, που ήταν και ο πρώτος του αγώνας με γκρούπ.
Από κει και πέρα, θα ζητήσω από τη διοίκηση να ξεκαθαρίσει μια και καλή ορισμένα ζητήματα πειθαρχίας που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο καιρό, γιατί κινδυνεύει όλη η προσπάθεια της χρονιάς. Όπως έχουν δει τα παιδιά που όλο τον προηγούμενο μήνα σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο, συμμετείχαν σε αγώνες εκτός Ρόδου (Πύργο-Ναύπλιο-Τρίκαλα), χωρίς focus πειθαρχία και σκληρή δουλειά, δεν θα και ούτε θα υπάρχουν αποτελέσματα. Ο σύλλογος αν και νεοσύστατος, έχει κάνει μια προσπάθεια και έχει δείξει ισχυρή ανταγωνιστικότητα, που όμως δεν φτάνει! Με τα μέλη της διοίκησης έχουμε θέση υψηλούς στόχους για το μέλλον και ήδη έχουμε αρχίσει την υλοποίηση του σχεδιασμού για την επόμενη χρονιά, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Αυτό όμως συνεπάγετε με πειθαρχία και στόχο από όλους. Ότι θα κρίνεται ότι δημιουργεί εμπόδια στην πραγματοποίηση του σχεδιασμού και της διαταραχής της εσωτερικής πειθαρχίας της ομάδας, θα απομακρύνεται από τους κόλπους της ομάδας, με οποιοδήποτε αγωνιστικό κόστος».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments