Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έπεσε η αυλαία για τον ΑΟ Μεγίστης

Έπεσε η αυλαία για τον ΑΟ Μεγίστης

0
koliadis_banner
koliadis_banner
Dodekanisos

Πολύ σύντομη ήταν τελικά η ποδοσφαιρική δραστηριότητα του ΑΟ Μεγίστης. Και αυτό διότι ο σύλλογος δεν θα “κατέβει” στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Είναι κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα. Αναλυτικά:

”Έπειτα από την ίδρυση της πριν από δύο χρόνια και με αρκετό αγώνα από τους ίδιους τους παίκτες, παράγοντες, προπονητές, έγινε μία προσπάθεια μεγάλη για την καθιέρωση και διατήρηση της στην ενεργή κατηγορία της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ.
Για φέτος ξοδεύτηκαν χρήματα αρκετά, ίδρωσαν παράγοντες, παίκτες, προπονητές από την προσπάθεια. Η περσινή πορεία ιδιαίτερα στο β’ γύρο ήταν προσπάθεια πρωταθλητή. Μας έμεινε η χαρά της συμμετοχής, της γνωριμίας με τους αθλητές, τους αντιπάλους και το μεγαλύτερο κέρδος από όλα ήταν για πρώτη φορά στην ιστορία την αθλητική του Καστελλορίζου η συμμετοχή των παιδιών από το σχολείο του νησιού σε τουρνουά ποδοσφαίρου στην Ρόδο.

Η ομάδα οικονομικά λόγω μη συμμετοχής δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί το 2023-2024 στη Β’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Δ. Οι αγώνες, οι παίκτες, ο προπονητής, η διαιτησία, η μεταφορά έχουν ένα κόστος και είναι αδύνατον να γίνει αυτό μόνο από ένα ή δύο ανθρώπους. Θερμή παράκληση σε όλους σας. Στο νησί σας μπέρδεψαν με την λέξη ακαδημίες, συμμετοχές νέο σωματείο. Το ένα δεν μπορεί να προχωρήσει το δεύτερο πως μπορεί να τρέξει, και θα θυμάστε ότι όλα είναι κάτω από κανόνες… Διπλωματούχος προπονητής, κανόνες συμμετοχής και πολλά άλλα, η σελίδα μας δεν κλείνει με την σκέψη ότι ίσως κάτι μπορεί να έρθει του χρόνου με το καλό.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΚΟΝΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΧΙΝΙΔΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΣΤΟ, ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ, ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ. ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΦΟΡΤΣΑ AO ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…”

koliadis_banner
koliadis_banner
Προηγούμενο άρθροΞεκίνημα σήμερα για το Εφηβικό του ΑΟ Κολοσσός
Επόμενο άρθρο“Είναι υποκρίσια και φακέλωμα, χειρότερο από εκείνο της δικτατορίας!”
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments