Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επένδυση για το μέλλον

Επένδυση για το μέλλον

0
ialisos proponitirio
Dodekanisos

Το δικό του χώρο για προπονητήριο ετοιμάζει ο Ιάλυσος ο οποίος έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Η είδηση «ανέβηκε» και επίσημα στο site του συλλόγου ialysosfc.gr. Διαβάστε:
«Σε μια αξιοπρόσεκτη ενέργεια για τα δεδομένα του τοπικού μας ποδοσφαίρου προχώρησε η διοίκηση της ομάδας μας, καθώς έχει ξεκινήσει τις εργασίες για την δημιουργία του δικού της προπονητικού κέντρου.
Σε μια μεγάλη έκταση στην περιοχή Τρεις της Ιάλυσου, η ομάδα έχει βρει το χώρο που θα «στεγάσει» το προπονητικό της κέντρο. Πρόκειται να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο για να μπορέσει να στεγάσει τις ακαδημίες της ομάδας και να δώσει τις σωστές βάσεις στα μικρά παιδιά που θα ενταχθούν σε αυτές. Ο χώρος στον οποίο θα γίνει ο αγωνιστικός χώρος είναι περιτριγυρισμένος από δέντρα σε μια ήσυχη περιοχή, όπου ακριβώς δίπλα υπάρχει και καφετέρια με παιδική χαρά ώστε οι γονείς των παιδιών να μπορούν να περνάνε ευχάριστα την ώρα τους όσο εκείνα προπονούνται, αλλά και ο ιππικός όμιλος Κάδμος.
Οι εργασίες προχωρούν με γοργό ρυθμό καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να έχει ολοκληρωθεί όσο το δυνατό συντομότερα. Αυτή τη στιγμή όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, έχει γίνει καθαρισμός της περιοχής και σπορά, ενώ αναμένεται την προσεχή εβδομάδα να «πρασινίσει», και σύντομα θα γίνει η τοποθέτηση των πυλώνων φωτισμού.
Να σημειώσουμε ότι στο προπονητικό κέντρο κατά κύριο λόγο θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις των ακαδημιών και όποτε χρειάζεται θα κάνει προπόνηση και η πρώτη ομάδα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments