Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επεισοδιακό φινάλε στην Ψίνθο

Επεισοδιακό φινάλε στην Ψίνθο

0
kleanthis doksa2
Dodekanisos

Με ένταση σημαδεύτηκε το σημερινό παιχνίδι της Δόξας Ψίνθου με τον Καλυμνιακό (0-0) καθώς μετά τη λήξη του ματς ο ποδοσφαιριστής της Δόξας, Τσοπάνογλου ήρθε στα χέρια με το τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Ζερβό μετά από χτύπημα του πρώτου. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί 10λεπτη ένταση,οπού με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων η <<αψιμαχία >>των δυο παιχτών έλαβε τέλος. Να σημειωθεί οτι ο Τσοπάνογλου αποβλήθηκε από τον διαιτητή Μίαρη για το χτύπημα  προς τον αντίπαλό του. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ όλη τη διάρκεια του ματς αλλά υστερούσαν στα τελειώματα των φάσεων με αποτέλεσμα να μην έρθει το πολυπόθητο γκολ. Ο Καλυμνιακός προσπάθησε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις , η καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων ήταν στο 88΄όταν ο Κάννης από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Ηλίας, Μπαρμπαντώνης(λ.τρ 18΄Κυριαζής),Ορφανός.Χ(83΄Μπόνης), Κοστομοίρης, Ορφανός.Δ, Λυριστής, Στελλάς, Τσοπάνογλου, Φραντζής, Χατζηνικόλας.
ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ: Ζερβός, Κότσαρης, Καμπούρης, Φράγκος, Κάννης, Μούστος, Τρικοίλης(63΄Κασιώτης), Καννέλης(46΄Τσαγγάρης), Βεζυρόπουλος(80΄Τρικοίλης), Κλειδαράς, Λελέκης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments