Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επανήλθε στις νίκες και στην κορυφή ο ΑΟ Πυλίου

Επανήλθε στις νίκες και στην κορυφή ο ΑΟ Πυλίου

0
Dodekanisos

Άμεσα επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στα Μαριτσά ο ΑΟ Πυλίου. Οι Κώοι επικράτησαν με το ευρύ 7 – 0 στο γήπεδο τους της ΑΕ Κατταβιάς σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Μετά από αυτό το «τρίποντο», η ομάδα του Πυλίου βρίσκεται πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ηρακλή Μαριτσών. Το παιχνίδι όπως εξελίχθηκε δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική μιας και κυριάρχησαν οι γηπεδούχοι σε όλη την διάρκεια απέναντι σε έναν αντίπαλο που έκανε πολύ κακή εμφάνιση. Με τρία γκολ του Χατζησουλεϊμάν (10’, 22’, 45’) η ομάδα της Κω προηγήθηκε στο ημίχρονο με 3 – 0. Στο 49’ ο Δρόσος έκανε το 4 – 0 και στο 52’ ο Γεωργιάδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5 – 0. Το τελικό 7 – 0 διαμόρφωσε με δυο δικά του τέρματα ο Γιώργος Κεφαλιανός (στο 70’ και στο 85’). Σημειώνεται ότι η ΑΕ Κατταβιάς τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες διότι στο 56’ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα ο Σαλαμαστράκης για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Μαργαρίτη.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παραχαρίδης (Αλέκος, Φραγκιαδάκης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ: Μιχαλάκης, Κεφαλιανός Μ., Νικήτας, Βλαντιμίροφ, Χατζηβασίλης (57’ Χατζηφούντας), Μικκιού (55’ Συνεσίου), Χατζησουλεϊμάν, Γεωργιάδης (73’ Τρικοίλης), Δρόσος, Μαργαρίτης, Στεφανίδης (60’ Κεφαλιανός Γ.)
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Δράμη, Διακάκης (85’ Κονόμη), Μαριεττάκης, Παπασταμάτης, Σαλαμαστράκης, Φράγκος (60’ Κώτης), Κούτσι (73’ Αυγέρης), Στεργιόπουλος (46’ λ.τ. Ζαγκότσης), Νασόπουλος, Πάπα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments