Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Eπαναληπτική καραμπίνα

Eπαναληπτική καραμπίνα

0
fasi
Dodekanisos
Σε βαρύ αγωνιστικό τερέν αγωνίστηκαν οι δυο ομάδες Άρης και Ανταγόρας στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και την πρωτοβουλία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα σε αντίθεση με τους Κώους που έπαιξαν κυρίως αμυντικά και κατάφεραν να διατηρήσουν το 0-0 μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και πολύ, με τη μόνη διαφορά ότι οι φιλοξενούμενοι πίστεψαν περισσότερο στον εαυτό τους ( αφού μέχρι τότε το σκορ ήταν 0-0) και άρχισαν δειλά δειλά να βγαίνουν μπροστά όταν και όποτε ο αντίπαλος τους το επέτρεπε. Από ένα σημείο όμως και μετά οι “εργάτες” της άμυνας άρχισαν να κουράζονται με αποτέλεσμα από ένα λάθος στα μετόπισθεν να βρεθούν πίσω στο σκορ. Από και και πέρα ο δεύτερο γκολ ήταν θέμα χρόνου αφού η ψυχολογία των γηπεδούχων αναπτερώθηκε και πίεσαν πιο πολύ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Παρ’ όλα αυτά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Ανταγόρα που έκανε κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο , σε ένα ξένο έδαφος και παρουσίασε ένα πολύ καλό και ξιόμαχο σύνολο που το πάλεψε μέχρι τέλους ακόμα και όταν ήδη είχε αναγνωρίσει την ανωτερότητα του αντιπάλου.

Φάσεις/ γκολ
3′ Ο Ντσόλι κέρδισε την κόντρα από τον Στεργιώνη , έστρωσε τη μπάλα στον Μαρκόπουλο που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή , σουτ που έδιωξε όπως όπως ο Κυρκούσης, με αποτέλεσμα να γίνει νέα σέντρα από αριστερά για τον Ντσόλι , ο οποίος έκανε την κεφαλιά , αλλά δε μπόρεσε να νικήσει τον Κυρκούση που μπλόκαρε σταθερά.
7′ Ο Τσελεπίδης ανέτρεψε τον Παπανικολάου λίγο έξω από την περιοχή και ο διαιτητής σφύριξε την παράβαση. Το φάουλ εκτέλεσε ο Φούκης Γ. στέλνοντας το πάνω από τα δοκάρια του Βαρέλη.
22′ Ο Ντσόλι έβγαλε σε θέση βολή τον Ξύππα που δεν πρόλαβε να πλασάρει καθώς ο Κυρκούσης βγήκε και μάζεψε τη μπάλα.
27′ Ο Ντσόλι τροφοδότησε τον Παπαοικονόμου στα αριστερά ο οποίος επιχείρησε το μακρινό σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.
31′ Από πάσα του Τσελεπίση , ο Ξύππας έφυγε από δεξιά μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά ο πολύ καλός Κυρκούσης βγήκε έγκαιρα και μάζεψε τη μπάλα.
39‘ Ο Hysaj έβγαλε σέντρα από αριστερά για τον Nέμμα ο οποίος ενώ βρισκόταν δίπλα στο τέρμα δε μπόρεσε να πιάσει τη κεφαλιά ,με τη μπάλα να περνάει άουτ.
42′ Ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι πέρασε το σουτ του Ντσόλι μέσα από την περιοχή μετά από ωραίο συνδυασμό Ξύππα – Μαρκόπουλου.
44′ Πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βαρέλη πέρασε το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Παπανικολάου προ κενής εστίας.
45′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαοικονόμου από δεξιά ,έγινε μια αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή του Ανταγόρα από την οποία ευνοήθηκε ο Λαμπριανός που έκανε το σουτ, αλλά ο Κυρκούσης με πολύ καλά αντανακλαστικά απομακρύνε τη μπάλα με το πόδι την τελευταία στιγμή.
51′ Πάνω από τα δοκάρια του Βαρέλη πέρασε το σουτ του Φούκη Γ. από το ύψος της περιοχής.
54′ Ο Λαμπριανός με κάθετη μπαλιά τροφοδότησε τον Ξύππα που βγήκε στην επίθεση έκανε το διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση το οποίο πέρασε  πάνω από τα δοκάρια του Κυρκούση.
73′ Μετά από λάθος της άμυνας ο Μαρκόπουλος πλάσαρε σε κενή εστία και άνοιξε το σκορ 1-0.
77′ Μετά από κόρνερ του Λαμπριανού από αριστερά, ο Μαρκόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το τελικό 2-0.
90′ Ο Πλατέλλας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα αφού κόντραρε σε σώματα αμυντικών έφτασε στον Βαρέλη που απόκρουσε εντυπωσιακά.

Από τους γηπεδούχους δεν υστέρησε κανείς, ενω από τους φιλοξενούμενους προσπάθησαν οι Παπανικολάου, Πλατέλλας με κορυφαίο τον Κυρκούση.

Πολύ καλή η διαιτησία του Κατσιδώνη.Με προβλήματα ο Α΄βοηθός Γιακουμάκης Στέργοςγια τον οποίο οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ουκ ολίγες φορές για φάσεις που έκοψε ως οφσάιντ. Καλός ο β΄βοηθός Κόττορος.

Άρης Αρχαγγέλου: Βαρέλης,Ξύπας,Μάκρας,Τσελεπίδης,Ντσόλι(87′ Μαγιόγλου),Κοντόγιαννος,Χατζηνικόλας(68′ Λαμάι),Μαρκόπουλος,Λαμπριανός,Παπαοικονόμου,Κοτσίκος.

Aνταγόρας: Kιρκούσης,Στεργαλλάς,Βακφουτσής,Λαζαρίδης,Hysaj,Νέμα,Μήτρου(45′ Ξυπολιτάς),Στεργιώνης(70′ Φούκης Χ.),Πλατέλλας,Φούκης Γ,Πανανικολάου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments