Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Έπαιξαν στη μνήμη του Φίλιππα και του Αλέξη

Έπαιξαν στη μνήμη του Φίλιππα και του Αλέξη

0
Dodekanisos

Με την διεξαγωγή της κατηγορίας Κ12 ολοκληρώθηκε σήμερα στο γήπεδο της Κρεμαστής το αναπτυξιακό τουρνουά που διοργάνωσε ο Φοίβος Κρεμαστής και ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Φίλιππα Δελαπόρτα και του Αλέξη Τζαφέρη. Παράλληλα, υπήρχε κουμπαράς στο γήπεδο για την ενίσχυση του μικρού Γιωργάκη που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και οι ευχές όλων των Ροδιτών τον συνοδεύουν.
Οι διοργανωτές σε ανακοίνωση τους αναφέρουν: “Πραγματικά δεν έχουμε λόγια να σας εκφράσουμε πως νιώθουμε. Ότι και να σας πούμε, όσα ευχαριστώ και να σας πούμε πραγματικά θα είναι λίγα. Θέλουμε ολόψυχα να ευχηθούμε στην οικογένεια του μικρού Γιωργάκη να είναι όλα περαστικά και η σκέψη μας και η πίστη μας είναι μαζί του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στις ακόλουθες Ακαδημίες:
ΑΕΡ.ΑΦΑΝΤΟΥ
ΕΥΚΛΗΣ
ΚΛΕΑΝΘΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ
ΧΑΛΚΗ-ΟΣΦΠ
ΙΑΛΥΣΟΣ
ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΑΡΕΝΑ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΛΗΣ
ΠΑΝΘΗΡΕΣ
ΙΠΠΟΤΕΣ
ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ
ΝΙΚΗ ΡΟΔΟΥ
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ
Για το τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Ιαπετού Καρπάθου που παρά την ταλαιπωρεία που ήξεραν ότι θα υποστούν λόγω του απρόποπτου με το πλοίο ΠΡΕΒΕΛΗΣ, δεν σκέφτηκαν ούτε στιγμή τη ματαίωση του ταξιδιού και πραγματικά ήταν τιμή μας η συμμετοχή τους στο τουρνουά. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία στα σπίτια σας. Φίλιππα και Αλέξη, καρχαρία και τίγρη, τα λέμε του χρόνου…”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments