Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έπαιξαν για …τον Αστέρα Παστίδας!

Έπαιξαν για …τον Αστέρα Παστίδας!

0
anagenisi ethnikos
Dodekanisos

Για τον …Αστέρα Παστίδας δούλεψαν Αναγέννηση Έμπωνας και Εθνικός Αρχίπολης, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1, αποτέλεσμα που βόλεψε την ομάδα του Δημήτρη Παρασκευόπουλου η οποία είναι πλέον στο +5 από τον κοντινότερο διώκτη της. Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Απολλώνων λόγω της γνωστής τιμωρίας που έχει επιβληθεί στην ομάδα του Έμπωνα. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και έδειξαν να ελέγχουν το παιχνίδι τουλάχιστον μέχρι και τα μισά. Από εκεί και πέρα ο Εθνικός ανέβασε την απόδοση του και άρχισε να γίνει πιο απειλητικός. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού μη αφήνοντας τους αντιπάλους τους να απειλήσουν.
Μόλις στο 2’ ο Παπαχριστοδούλου με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 1 – 0 αλλά στο 40’ ο Πάλλας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1 – 1.
Σημειώνεται ότι στο 80’ ο Θ. Λυριστής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ αυτό ακυρώθηκε ως οφσαϊντ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Νικολέττος, Ν. Τσουκαλάς (72’ Ζαμπελάκης), Τσαγκαράκης, Κενενούνης, Αλβανός, Χρυσοχόος, Χατζηγιαννάκης (46΄Κωνσταντάκης), Στάππας, Θαρρενός, Μπάκης, Παπαχριστοδούλου
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καρπαθάκης, Θυριάκης, Πάλλας, Μπαρμπαντώνης, Μ. Λυριστής, Χατζηνικόλας, Μαυριός, Κρεκούκιας (87’ Κουφός), Μπεγκάσι, Χατζηπαυλής, Παπανθίμου (79’ Θ. Λυριστής)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments