Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Eπαγρύπνηση ζητάει ο Κόκκινος

Eπαγρύπνηση ζητάει ο Κόκκινος

0
Dodekanisos

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της Π.Ν.Αι. στη Ρόδο με τα στελέχη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου της Π.Ν.Αι. και την οποία συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η κινητοποίηση όλων των αρμοδίων φορέων για θέματα Πολιτικής Προστασίας και η ενημέρωση των πολιτών, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα προκύψουν από τον ερχομό της κακοκαιρίας στα Δωδεκάνησα (που ήδη πλήττει τη χώρα μας), σύμφωνα με την ενημέρωση που απέστειλε η Ε.Μ.Υ. και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Χ. Κόκκινος ζητά την επαγρύπνηση όλων των συναρμοδίων φορέων για την Πολιτική Προστασία και την ετοιμότητά τους ιδιαίτερα για το χρονικό διάστημα 28 – 30.9.2018 που αναμένεται η εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου.

Ο κ. Χ. Κόκκινος με έγγραφό του ζητά από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ν.Αι. τον απολογισμό των ενεργειών τους που αφορά την τοποθέτηση προειδοποιητικών πινακίδων σε «ιρλανδικές διαβάσεις».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments