Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Εντυπωσιασμένος από την Ισπανία

Εντυπωσιασμένος από την Ισπανία

0
fragkos_nijar
Dodekanisos

Ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι θα παίξει στην Γ’ Εθνική της Ισπανίας με τα χρώματα της Νιχάρ είναι ο Μιχάλης Φράγκος. Ο Ρόδιος επιθετικός που μέχρι πρόσφατα έπαιζε με τα χρώματα του Πανηλειακού δεν το σκέφθηκε και πάλι για να πει το ναι στην πρόταση που του έγινε και ήδη βρίσκεται στην Ιβηρική χερσόνησο περιμένοντας να αγωνιστεί. Ο ίδιος μιλώντας στην «δσπορ» είπε:
«Νιώθω πάρα πολύ ωραία. Το εξωτερικό είναι η χαρά κάθε ποδοσφαιριστή και ειδικά εδώ στην Ισπανία . Υπάρχει σεβασμός στον ποδοσφαιριστή. Πραγματικά χαίρεσαι να παίζεις ποδόσφαιρο. Όσον αφορά την καθημερινότητα μου όλα είναι πολύ καλά. Μου αρέσει πολύ το μέρος και οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι».

-Γιατί επέλεξες τη συγκεκριμένη ομάδα;
«Θα ήταν τιμή μου οποιαδήποτε ξένη ομάδα και αν ενδιαφερόταν για εμένα. Όπως είπε και πριν το εξωτερικό είναι η χαρά κάθε ποδοσφαιριστή που έχει όνειρα και φιλοδοξίες. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στη Νιχάρ. Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που έκανε και στην Ελλάδα. Να δίνω δηλαδή τον καλύτερο μου εαυτό πάντα για την ομάδα».

-Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την Ισπανία;
«Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Ποδοσφαιρικά δεν υπάρχει κανένα μέτρο σύγκρισης με την Ελλάδα και πιστεύω ότι αυτό θα λειτουργήσει θετικά στην απόδοση μου. Θέλω να παλέψω πολύ εντός γηπέδου για να αποδείξω τι αξίζω»

-Πως είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις;
«Οι εγκαταστάσεις είναι τρομερές. Χαίρεσαι πραγματικά να είσαι ποδοσφαιριστής και να παίζεις μπάλα. Για εμένα το πιο σημαντικό πράγμα σε μια ομάδα είναι αυτό. Γιατί πάνω σε αυτό δουλεύεις για να γίνεις καλύτερος και ατομικά και ομαδικά φυσικά. Η ομάδα αυτή είναι στην 3η κατηγορία της Ισπανίας αλλά πιστέψτε με δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με την Ελλάδα. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα εδώ σε όλους τους τομείς».

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου Μιχάλη από εδώ και πέρα;
«Οι στόχοι μου πάντα θα παραμένουν υψηλοί, άλλωστε στα όνειρά μας κανένας δεν μπορεί να βάλει στοπ. Έκανα ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, καθώς από την Ελλάδα πλέον είμαι στην Ισπανία, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και μοναδικός μου στόχος είναι να φτάσω όσο ψηλότερα μπορώ. Παράλληλα όμως θέλω να βοηθήσω και την ομάδα μου να πάρει ότι καλύτερο γίνεται από το πρωτάθλημα, καθώς η δική μου πορεία με τη δική της είναι άμεσα συνδεδεμένη».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments