Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Έντιμα, αθλητικά και ρομαντικά όπως πάντα η Ρόδος ξέρει!”

“Έντιμα, αθλητικά και ρομαντικά όπως πάντα η Ρόδος ξέρει!”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση μετά το τέλος του αγώνα με την Κόρινθο (1 – 1) εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου. Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:
“Η Ρόδος περνά στον δεύτερο γύρο με αισιοδοξία και πίστη στα παιδιά που θα κάνουν τώρα την μεγάλη δυνατή προσπάθεια!
Σήμερα φέραμε το θετικό αποτέλεσμα της ισοπαλίας που τάχα ο επικεφάλής της θέλει την …κάθαρση, που μόλις «έφαγε» το γκολ, χάθηκε για να πάει στον Ολυμπιακό στην Καισαριανή.
Η Ρόδος καθαρή όπως πάντα, κατάφερε να δείξει τη συνοχή, την δυναμική και την αγωνιστικότητα της.
Θα κάνουμε σπριντ: Για να δικαιώσουμε τους κόπους και τις αγωνίες αυτών που πιστεύουν στην ομάδα μας, σε όσους πραγματικά την αγαπούν και όχι στους λιγοστούς που…εύχονταν στην αρχή του αγώνα καλή επιτυχία στην Κόρινθο. Είμαστε όχι μόνο δυνατοί αλλά με τη σημερινή εμφάνιση μας στο γήπεδο της Κορίνθου, με τους τραμπουκισμούς που είχαν την αιτία χτεσινές δηλώσεις του αρχάγγελου της …κάθαρσης, είμαστε βέβαιοι πως εμείς στο τέλος θα χαμογελάμε: Έντιμα, αθλητικά και ρομαντικά όπως πάντα η Ρόδος ξέρει!
Να σημειωθεί ότι μόλις η ομάδα της Κορίνθου ισοφάρισε, ξεκίνησε μία βροχή από μπουκάλια και καφέδες προς τον πάγκο της Ρόδου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο φροντιστής μας και να μείνει αναίσθητος για μερικά λεπτά, ο γενικός αρχηγός μας φώναξε τον γιατρό αλλά ο κύριος… τον αγνοούσε. Λίγα λεπτά μετά, οι οπαδοί των γηπεδούχων «άρπαξαν» τον σάκο με τις μπάλες μας.
Συγχαρητήρια και στα παιδιά της Κορίνθου, θύματα του …μικρομεγαλισμου που τάχα θέλουν να τους διαποτίσουν!
Ευχαριστούμε τους παίκτες μας και τον προπονητή που άκουσε τα χίλια μύρια από τους συντοπίτες του…
Πάμε για το μεγάλο σερί της μεγάλης δικαίωσης θυσιών, κόπων, προσπάθειας και αγάπης στη Ρόδο μας (κάτι που μερικοί νομίζουν πως είναι δικό τους προτέρημα)
Πάμε τώρα για Εράνη…
ΥΓ. Ο κ. αντιπρόεδρος του Ολυμπιακου που στο ημιχρονο καθύβριζε τους διαιτητές, με τι ιδιότητα ενεργούσε και πώς βρεθηκε στα αποδυτήρια;”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments