Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Εντάσεις στους Αγίους Αποστόλους!

Εντάσεις στους Αγίους Αποστόλους!

4
agioi apostoloi
Dodekanisos

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με πολλά νεύρα, ένταση και διακοπές που σημαδεύτηκε από 4 κόκκινες κάρτες, Ορφέας και Αναγέννηση Έμπωνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στους Αγίους Αποστόλους για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικό στοιχείο αποτελεί πως μετά τη λήξη του αγώνα το διαιτητικό τρίο (Πατσιόπουλος, Λάζος, Αχιολάς) παρέμεινε στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου για περίπου 20 λεπτά βλέποντας πως αρκετοί φίλαθλοι που ήταν στα κάγκελα της εξέδρας, η οποία βρίσκεται πάνω από τα αποδυτήρια, τους περίμεναν. Χρειάστηκε μισή ώρα μέχρι να έρθει η αστυνομία η οποία αφού προσπάθησε να απομακρύνει τους οπαδούς από τα κάγκελα «φυγάδευσε» τους διαιτητές στα αποδυτήρια.
Η αναμέτρηση φαινόταν από την έναρξη της πως θα ήταν επεισοδιακή καθώς μόλις στο 8’ αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Κωνσταντάκης και Στεργιόπουλος αφήνοντας τις ομάδες τους με 10 παίκτες. Ο πρώτος αντίκρισε την κόκκινη λόγω αντικανονικού μαρκαρίσματος ενώ ο δεύτερος εξαιτίας διαπληκτισμού με την εξέδρα. Το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από 3λεπτη διακοπή. Οι δύο επόμενες αποβολές ήρθαν στις καθυστερήσεις του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 91’ για τους δύο ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Σφυράκη και Κώστας μετά από διακοπή για διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για πέναλτι σε χέρι από αμυντικό του Ορφέα. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στο 96’ και όπως αναφέραμε παραπάνω τελείωσε μετά από 6 λεπτά με… άδοξο τρόπο. Να σημειωθεί όμως πως υπήρξαν και άλλες διακοπές λόγω τραυματισμού του Θαρενού που δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι αλλά και του επόπτη Αχιολά.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι πραγματοποιήθηκε ένα σκληρό παιχνίδι. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με την Αναγέννηση να υπερέχει ελαφρώς αφού πατούσε περισσότερο στην αντίπαλη περιοχή. Έτσι το γκολ ήρθε για την ομάδα του κ. Χάσταλη στο 28’ από πέναλτι που κέρδισε ο Παπαχριστοδούλου (ανατράπηκε εντός περιοχής από τον τερματοφύλακα του Ορφέα)και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος. Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε βελτιωμένο τον Ορφέα ο οποίος βλέποντας πως ο αντίπαλος είχε οπισθοχωρήσει το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα στο 67’ χάρη σε σουτ του Kuci. Οι γηπεδούχοι έψαχναν το γκολ της ανατροπής όμως από το 76’ και μετά η Αναγέννηση ανέβασε στροφές και πίεζε ασφυκτικά για να βρει δίχτυα όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα το ντέρμπι να μην αναδείξει νικητή (1-1).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΡΦΕΑΣ: Μαυρουδής, Τσικούρης (99’ Πολυχρόνης), Διακοηλίας, Παπαχριστοδούλου, Στοϊος, Καρπάτσης (52’ Kuci), Στεργιόπουλος, Γκρέμσι, Τσιώμος, Drilon, Λουκίσσας (72’ Σκιαθίτης)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΜΠΩΝΑΣ: Φλοσκάκης, Τσαγκαράκης (102’ Ζαμπελλάκης), Λολάκης (Καραγιαννάκης), Σφυράκης, Χριστοδούλου, Κωνσταντάκης, Στάππας, Μπάκης, Κώστας, Θαρενός (61’ λ.τ Χατζηγιαννάκης), Παπαχριστοδούλου

Παρασκευή Ματθαίου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
φωτης καρπαθιου
φωτης καρπαθιου
9 years ago

το γιατι εξαγριοθηκαν οι φιλαθλοι γιατι δν το λετε???

Cactus
Cactus
9 years ago

ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ. Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΗ.

fountas
fountas
9 years ago

isws na eksagriw8hkan apo ton paikth ths empwnas me ari8mo 5 o opoios edeixne ta @@ tou sthn eksedra thn wra tou penalti

rodos
rodos
9 years ago

I kai apo ton termatofilaka tou orfea pou mono xeironomies kserei na kanei…