Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εντάσεις και διακοπή στο Παραδείσι!

Εντάσεις και διακοπή στο Παραδείσι!

0
kleanthis vati
Dodekanisos

Από εντάσεις, τρεις κόκκινες κάρτες και μια διακοπή «σημαδεύτηκε» το παιχνίδι του Κλεάνθη με τον Εθνικό Αρχίπολης το οποίο κέρδισαν οι γηπεδούχοι με σκορ 3 – 0. Όλα ξεκίνησαν στο 85’ όταν ο Μπανγκουράς αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή Στέργου Γιακουμάκη για διαμαρτυρία (είχαν προηγηθεί άλλες δυο). Ο παίκτης του Εθνικού προσπάθησε να κινηθεί απειλητικά κατά του διαιτητή αλλά συγκρατήθηκε από συμπαίκτες και αντιπάλους. Το διαιτητικό τρίο αποσύρθηκε στα αποδυτήρια στα οποία μπήκε λίγο αργότερα ο Μπανγκούρας για να χρειαστεί και πάλι η επέμβαση των πιο ψύχραιμων προκειμένου να βγει έξω. Ο διαιτητής μετά από περίπου 20 λεπτά βγήκε και πάλι στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι τελείωσε κανονικά. Το σκορ άνοιξε στο 63’ ο Κώστας Καλημέρης με πέναλτι (1 – 0) και στο 82’ ο Ποιλυμένωφ με πλασέ έκανε το 2 – 0. Στο 88’ ο Κεβάνι από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Στέργος Γιακουμάκης ο οποίος απέβαλλε όπως αναφέραμε και πιο πριν τρεις παίκτες του Εθνικού. Στο 63’ αποβλήθηκε ο Πάλλας επειδή ανέτρεψε παίκτη που βρίσκονταν σε προφανή θέση για γκολ. Στο 70’ ο Συμεωνίδης και στο 85’ ο Μπανγκουράς.
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Σιέχ, Γιαννίκος, Καρίκης (78’ Ατσικνούδας), Ι. Καλημέρης, Ατσίδης, Σορωνιάτης, Κ. Καλημέρης, Γιώργος Πλαγγέντης (84’ Κεβάνι), Λευτέρηξς Πλαγγέντης, Κορκίδας (66’Πολυμένωφ)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καρπαθάκης, Συμεωνίδης, Διακίδης, Μασάδο,Κουκουτσέλας, Πάλλας, Βαρέλης (64’ Κρεκούκιας), Χατζησεβαστός, Γιώργου, Αλευρόπουλος (83’ Φιλιππάκος), Μ.Λυριστής (26’Μπανγκουράς)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments