Αρχική Αθλητικά νέα Ενωτικό Δ.Σ. αλλά στην Β΄ τα Μάσσαρι

Ενωτικό Δ.Σ. αλλά στην Β΄ τα Μάσσαρι

0
Dodekanisos

Ο διχασμός, των δυνάμεων που υποστηρίζουν τον  Αστέρα Μασσάρων, απετράπη, και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μετά την χθεσινοβραδινή  γ. σ. η ομάδα των Μασσάρων διαθέτει διοίκηση, η οποία θα καθοδηγήσει το σωματείο στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας την νέα περίοδο 2018-19.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόεδρος του Αστέρα θα είναι ο Στέφανος Παπαστεφάνου, αντιπρόεδρος ο Γιάννης Ζερβός, Ταμίας ο Τάκης Παπαγεωργίου, γεν. αρχηγός ο Γιάννης Παπαστεφάνου και μέλη ο Στέφανος Πέρος και ο απελθών πρόεδρος Μιχάλης Χατζηκώστας.

Οι διαφορετικές απόψεις που εκφράστηκαν στην γ. σ. δεν επηρέασαν αρνητικά το κλίμα στην ομάδα, αφού όλοι μαζί εκείνο που επιθυμούν είναι το καλό της αγαπημένης τους ομάδας.

Ο πρώην πρόεδρος Μιχάλης Χατζηκώστας επιθυμούσε η ομάδα να συνεχίσει στην Α΄ κατηγορία και ζητούσε την υποστήριξη εκείνων που θέλουν ο Αστέρας να συμμετάσχει στην Β΄ κατηγορία με μειωμένο τον προϋπολογισμό της νέας χρονιάς.  Η πρόταση δεν πέρασε αλλά οκ. Χατζηκώστας δεν χολώθηκε, αντίθετα παρέμεινε στο Δ.Σ.  για να συνδράμει την νέα διοίκηση και την προσπάθεια της.

Ωστόσο ο Αστέρας θα μπορούσε να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, χωρίς να αλλάξει ο προϋπολογισμός, κάτι που το εξέφρασε ο κ. Χατζηκώστας αλλά δεν έγινε αποδεκτό. Και όμως, μια τέτοια σκέψη θα έδινε την ευκαιρία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας να αποκτήσουν εμπειρίες από την συμμετοχή τους στην «μεγάλη» κατηγορία. Όμως όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και αυτό έπραξαν στην γ. σ.  οι άνθρωποι του σωματείου, οι οποίοι για το καλό του Αστέρας ένωσαν τις δυνάμεις τους δίνοντας βάρος στα δικά τους παιδιά και παρουσία ξανά στην Β΄ κατηγορία.

Προβάδισμα ο Κολιάδης

koliadis aleksis

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η νέα διοίκηση, που θα ενισχυθεί ακόμη και με άλλα μέλη, έχει ήδη στο τραπέζι των συζητήσεων το όνομα του προπονητή που φέρεται να είναι ο Αλέξανδρος Κολιάδης.

Σε λίγες μέρες θα φανεί αν το νέο Δ.Σ. καταλήξει στην επιλογή του νεαρού διπλωματούχου προπονητή ή θα κινηθεί και προς άλλους τεχνικούς.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments