Ενοχλεί το AfD στη Γερμανία, πάνε να το σταματήσουν

0
Dodekanisos

Πανικό έχει προκαλέσει στη Γερμανία το κόμμα AfD το οποίο  εξακολουθεί να ανεβάζει τα ποσοστά του. Δεν είναι τυχαίο το ότι ακόμα και ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας, ο οποίος εκπροσωπεί έναν ανεξάρτητο φορέα, έκανε δηλώσεις ζητώντας ουσιαστικά από τους Γερμανούς να το καταψηφίσουν επικαλούμενος την ευημερία της χώρας και το ενδεχόμενο οικονομικής κατάρρευσης.

Σε συνέντευξη του στις εφημερίδες του μέσων ενημέρωσης Funke, ο Joachim Nagel (Γιοακίμ Νάγκελ) είπε μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Καλώ σε όλους να μην παίρνουν ελαφρά την απειλή του δεξιού εξτρεμισμού. Οι δεξιοί εξτρεμιστές τρομάζουν επίσης τους επενδυτές και τους ειδικευμένους εργάτες από το εξωτερικό. Αυτό απειλεί την ευημερία μας».

Ο Nagel (Νάγκελ), εξέφρασε ανησυχία για την πρόσφατη σειρά εκλογικών νικών του ΑfD, το οποίο έχει ξεκάθαρα αντιμεταναστευτικές θέσεις. Ο ίδιος πρόσθεσε πως ανησυχεί πολύ για τις εξελίξεις και τόνισε και τα εξής:
«Γι’ αυτό συμμετείχα πρόσφατα σε μια συγκέντρωση για τη δημοκρατία στη Φρανκφούρτη για πρώτη φορά στη ζωή μου». Ο πρόεδρος της Bundesbank είπε ότι δεν θέλει να ελαχιστοποιήσει τις τεράστιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα και κάλεσε επίσης τις επιχειρηματικές οργανώσεις να μην υποτιμούν την οικονομική κατάσταση.
«Αλλά δεν πρέπει να κάνουμε την κατάσταση χειρότερη από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Διαφορετικά κανείς δεν θα έρθει στη Γερμανία και θα επενδύσει. Δεν είμαστε ο άρρωστος άνθρωπος της Ευρώπης», τόνισε ο Nagel (Νάγκελ).

topcasinosgreece.net

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments