Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ένα γκολ του ήταν αρκετό!

Ένα γκολ του ήταν αρκετό!

0
18
Dodekanisos

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος BLUE STAR FERRIES, σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Κρεμαστής, αναμετρήθηκαν ο τοπικός Φοίβος με τον Ηρακλή Μαριτσών. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε νικήτρια τη γηπεδούχο ομάδα της Κρεμαστής με το «φτωχό» 1-0. Ο Ηρακλής καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αντιστάθηκε σθεναρά αλλά στο τέλος δε τα κατάφερε και «υπέκυψε» στην ανωτερότητα του πιο πλήρη αντιπάλου του!
Μόλις πέντε λεπτά από την έναρξη του αγώνα, σημειώθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία από πλευράς του Φοίβου μ’ ένα μακρινό σουτ από τον Αξιώτη.
Στο 13΄ μετά από γύρισμα απ’ τα αριστερά ο Φτάκλας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σαββιδάκη, γκόλ τ’ οποίο όμως, ακυρώθηκε ως οφσάιντ απ΄ τον πρώτο «βοηθό» της αναμέτρησης. Δύο λεπτά αργότερα και ενώ το ρολόι έδειχνε το 15΄ ο Ορφανίδη επιχείρησε να απειλήσει το τερματοφύλακα του Ηρακλή με ένα μακρινό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 25΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ για το Φοίβο ο Δελαπόρτας δε κατάφερε να ανοίξει το σκορ καθώς η μπάλα πέρασε άουτ, μετά από το σουτ που επιχείρησε.
Στο 35΄ ο Φτάκλας με δυνατό ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα Σαββιδάκη.
Στο 50΄ ο Φοίβος βρέθηκε αγκαλιά με το πρώτο του γκολ αλλά στο τετ α τετ του Ορφανίδη απόκρουσε τη μπάλα ο γκολκίπερ της ομάδας των Μαριτσών.
Στο 60΄ ο Παιζάνος έχασε εξ’ επαφής ευκαιρία. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με έναν μονόλογο των γηπεδούχων με τους φιλοξενούμενους να προσέχουν κυρίως τα νώτα τους.
Τελικά, το γκολ ήρθε στο 75’ (1 – 0) μετά από σουτ του Ευτύχη Τζιβίλογλου από καλό σημείο μέσα στην περιοχή.
Στο 86′ σε μία από τις λίγες καλές ευκαιρίες για την ομάδα του Ηρακλή, μετά από κόρνερ, ο Τσαλώλης που μόλις είχε περάσει αλλαγή, σούταρε άστοχα (πάνω από τα δοκάρια του Κεφάλα).
Στο 90΄ ,ο Παπαδήτρης δε τα καταφερε να ισοφαρίσει πιάνοντας τη κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κούρου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Λάζος, Κόκκαλης). Να σημειωθεί, ότι στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής ανέφερε πως δέχτηκε μπουκάλια από την εξέδρα χωρίς να τον πετύχουν, μετά από απόφαση του να δείξει κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία σε παίκτη από το πάγκο του Ηρακλή Μαριτσών.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Φελαγκάκης, Μπίλιας, Τζιβίλογλου, Δελαπόρτας, Τζεμελάι (55΄ Δημητρόπουκος), Λυμπερόπουλος (75΄ Αθανασίου), Φτάκλας (46΄ Αρχοντούλης), Παιζάνος, Αξιώτης, Ορφανίδης
ΗΡΑΚΛΗΣ: Σαββιδάκης, Φελεσάκης, Χειμωνέτος, Παπαδημήτρης, Λορέντζος, Χατζηκωνσταντής, Αντωνόπουλος (77΄Τσαλώλης), Καρίκης Γ., Κούρος, Κώτσος, Καρίκης Γ. του Σπυρ.

Κωνσταντίνος Ροδίτης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments