Αρχική Παιδικό Ένα γκολ ήταν αρκετό στο Φοίβο!

Ένα γκολ ήταν αρκετό στο Φοίβο!

0
Dodekanisos

Με το «φτωχό», με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, 1-0 νίκησε ο Φοίβος τον Ακουσίλαο εκτός έδρας και πρόσθεσε ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.

Οι μικροί Κρεμαστενοί κατάφεραν να προηγηθούν πολύ νωρίς, μόλις στο 5′, με γκολ του Ντελλάκη (0-1). Μετά την επίτευξη του τέρματος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και πίεσαν αρκετά για την ισοφαρίση, δημιουργώντας ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν γκολ. Από την άλλη, ούτε οι φιλοξενούμενοι καθησυχάστηκαν με το ένα γκολ και προσπάθησαν και αυτοί με την σειρά τους να παραβιάσουν και πάλι την αντίπαλη εστία, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Το σκηνικό στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε και πολύ. Οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπόρεσαν να αλλάξουν το αποτέλεσμα. Έτσι, ο Φοίβος αρκέστηκε στο γκολ του πρώτου μέρους, που του έδωσε την νίκη.

Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο κ. Αναστασόπουλος.
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Αρφαράς, Στάππας Α., Κάκιαλος, Γιορδαμνής Μ., Συργιάννης, Καραγιάννης, Μαστρογιάννακης, Σάββας, Στάππας Δ., Μαργαρίτης, Σαββέλος. Έπαιξαν και οι Παπατσιμούλης, Τζουανάκης και Μουσακίνιας
ΦΟΙΒΟΣ: Λιόρδος, Τσόκα, Παπαντωνίου, Μπατσίλας, Κουδούνης, Μάρα, Μήλας, Μάρκου, Ντελλάκης, Κώστας, Τσανάι. Αγωνίστηκαν και οι Ζαχαρόπουλος, Ντρέου και Μπεκιάρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments