Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Αναγέννηση Έμπωνα!

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Αναγέννηση Έμπωνα!

0
anagennisi emponas
Dodekanisos

Με το τέρμα του Κατωτικίδη οι Μπονιάτες έφυγαν με το διπλό από την έδρα του Άγιου Γεώργιου. Με αυτή την νίκη η Αναγέννηση βρίσκεται μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα με 12 βαθμούς, ενώ ο Άγιος Γεώργιος στην 5η θέση με 4 μόλις βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά και συνεχίστηκε καθ’ όλη την διάρκεια του. Στο πρώτο τέταρτο πάταγε καλύτερα η ομάδα του Άγιου Γεώργιου, ωστόσο μετά ήρθε μία ισορροπία από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με έναν πολύ καλό Μήτρου δημιούργησε κάποιες φάσεις για γκολ, χωρίς όμως αυτό να έρθει.
Το δεύτερο 45λεπτο κύλησε όπως και το πρώτο με τον Άγιο Γεώργιο να πατάει καλύτερα και να χάνει δύο καλές φάσεις με Κοτσίκο και Σκυλλαράκη.Στο 52′ ήρθε το 0-1 από τον Κατωτικίδη που βγήκε στην αντεπίθεση και πλάσαρε ιδανικά.Την ισοφάριση πλησίασε όμως ο Άγιος Γεώργιος με Γερακούδη και Ζολτάν, χωρίς όμως αυτή να πραγματοποιηθεί ποτέ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Ψαράς, Ζολτάν, Γερακούδης, Σκορδάς, Γιωργάς, Ντύρος (82′ Αφαντενός), Λούπος, Κοστόφ, Φαρμακαλής (73′ Καυκάκης), Σκυλλαράκης (57′ Χατζηνικολού), Κοτσίκος
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΜΠΩΝΑΣ: Αναστασάς, Γιασιράνης, Παπαθεοδωράκης, Τσιώνης, Χριστοδούλο, Νικολής (93′ Σφυράκης), Μήτρου Α. Λογοθέτης (59′ Ντελλάκης), Μερσιώτης, Κατωτικίδης, Μήτρου Ν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments