Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ένα γκολ ήταν αρκετό

Ένα γκολ ήταν αρκετό

0
kleanthis apollonas
Dodekanisos

Μετά από ένα καλό παιχνίδι αλλά με λίγες σχετικά καλές φάσεις, ο Κλεάνθης πήρε την νίκη με 1-0 από τον Απόλλων Καλυθιών. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι υπέπεσαν σε πολλά λάθη και δεν απείλησαν τον αντίπαλο τους. Αξίζει να τονίσουμε πως οι περισσότερες φάσεις στο πρώτο 45λεπτο έγιναν από στημένα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κλεάνθης βελτίωσε την απόδοση του, πίεσε τους φιλοξενούμενους και λίγα λεπτά πριν να λήξει το παιχνίδι κατάφερε να πετύχει το γκολ που του έδωσε την νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Ήταν το 84΄ όταν ο Κορκίδας έβγαλε την κάθετη πάσα για τον νεαρό Πολυμένωφ και εκείνος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα,1-0.
Διαιτησία Γιαννουκάς-Ράδος-Μαντάς.
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Τσίγκρηλας, Κορκίδας, Καρίκης, Καλημέρης Ι., Γιαννίκος (89′ Κεβάνι), Ατσίδης, Πολυμένωφ, Χατζησάββας (67′ Τόμσον), Καλημέρης Κ., Μήτρου (93′ Σορωνιάτης)
ΑΠΟΛΛΩΝ: Καμπούρης, Στάθης (87′ Κιόττου), Πιερό (85′ Ροδίτης), Σαββούλης, Κυρίτσης, Σκόρπος, Δημητράς, Σταυρής, Παπανικολάου, Τσαλίκης (67′ Ταντίκης), Κίτσος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments