Αρχική Videos Εμβολιάστηκε για να παίξει ο Τσιτσιπάς, αφήνει αιχμές στον Τζόκοβιτς

Εμβολιάστηκε για να παίξει ο Τσιτσιπάς, αφήνει αιχμές στον Τζόκοβιτς

0
Dodekanisos

Τον εμβολιασμό επέλεξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκειμένου να πάρει μέρος στο Αυστραλιανό open «ακολουθώντας τους κανόνες» όπως είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι wion. Ο ίδιος φαίνεται πως αφήνει με το δικό του τρόπο αιχμές στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Τα στατιστικά λένε ότι το 98% των παικτών είναι πλήρως εμβολιάστηκαν και ακολούθησαν τους κανόνες. Ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι. Από την άλλη, μια πολύ μικρή πλειοψηφία έχει ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο και δεν παίζει με τους κανόνες, κάνοντας την πλειοψηφία να μοιάζει με ανόητη».

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα για τον Τζόκοβιτς:
«Σίγουρα, παίζει με τους δικούς του κανόνες. Κάνει κάτι που δεν έχουν τα κότσια πολλοί τενίστες, ειδικά αφού το ATP ανακοίνωσε ορισμένα κριτήρια για να μπουν παίκτες στη χώρα. Δεν θα πίστευαν πολλοί να έρθουν στην Αυστραλία χωρίς εμβολιασμό ή να μην ακολουθήσουν τα πρωτόκολλα. Χρειάζεται πολλή τόλμη για αυτό. Προσωπικά επέλεξα να πάω και να είμαι 100 τοις εκατό έτοιμος για ό,τι επρόκειτο να ακολουθήσει Και να μην σκέφτομαι τίποτα άλλο. Δεν σημαίνει ότι ο τρόπος μου είναι ο σωστός και ο δικός του ο λάθος. Ο καθένας έχει διαφορετική αντίληψη».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments