Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Έμπειρη ομάδα ο Ιάλυσος!»

«Έμπειρη ομάδα ο Ιάλυσος!»

0
Katsoulis Giannis
Dodekanisos

Την άποψη πως ο Ιάλυσος είναι μια έμπειρη ομάδα που έχει πετύχει σπουδαία πράγματα εξέφρασε μέσω του news12 o προπονητής της Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝ.ΚΑ. Γιάννης Κατσούλης. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε μεταξύ άλλων για τους στόχους της ομάδας του αλλά και για το ποιες ομάδες πιστεύει ότι θα πρωταγωνιστήσουν στο 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το πώς είδε τον Ιάλυσο:
«Γνωρίζαμε πως ο Ιάλυσος είναι μια έμπειρη ομάδα. Την περσινή χρονιά έκανε σπουδαία πράγματα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα μου εμφανίστηκε αρκετά διαβασμένη όπως και ο Ιάλυσος άλλωστε. Πιστεύω μέτρησε ο ενθουσιασμός που είχαμε σαν ομάδα και παρά το ότι ο αντίπαλος ήταν πιο έμπειρος από εμάς ανταποκριθήκαμε πολύ καλά στις συνθήκες του παιχνιδιού».
Σχετικά με τους στόχους της Α.Ε.Ε.Κ.ΙΝ.ΚΑ.:
«Καταρχάς στόχος είναι να έχουμε πολύ καλή φιλοξενία προς όλες τις ομάδες, να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να διασκεδάζουμε το κάθε ματς. Επίσης θέλουμε την γρήγορη παραμονή, να γνωρίσουμε την συγκεκριμένη κατηγορία και όσο πιο καλή πορεία γίνεται».
Για το ποιες ομάδες πιστεύει ότι θα πρωταγωνιστήσουν:
«Εκτίμησή μου είναι πως οι Αθηναϊκές ομάδες θα παρουσιαστούν αρκετά δυνατές. Επίσης και ο Εργοτέλης θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Το ίδιο ισχύει και για τον Ιάλυσο. Γενικά είναι νωρίς ακόμα και όσο περνούν οι αγωνιστικές τα πράγματα θα γίνονται πιο ξεκάθαρα».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments