Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Εμφατική νίκη με 5-1 για τον ΑΕΡΑ επί της ΑΕ Μεσολογγίου!

Εμφατική νίκη με 5-1 για τον ΑΕΡΑ επί της ΑΕ Μεσολογγίου!

0
Dodekanisos

Για την 23η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής η αυλαία άνοιξε στο γήπεδο του ΑΕΡΑ ο οποίος υποδέχθηκε την ΑΕ Μεσολογγίου, και επικράτησε με 5-1. Οι Αφάντενοι έξι αγωνιστικές είχαν να γευτούν την νίκη και την πήραν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο και φώναξαν παρόν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Το παιχνίδι τα είχε όλα δυο πέναλτι, δυο κόκκινες και πολλά γκολ με τους φιλάθλους να φεύγουν ”χορτάτοι” από το γήπεδο με το θέαμα που είδαν. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Δημήτρη Γκάιδα θα έχει την ευκαιρία να διπλώσει τις νίκες της, διότι θα αγωνιστεί με την ΑΕ Ερμιονίδας που βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία.

Το παιχνίδι:

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκε στο 18 λεπτό με πέναλτι. Ο Κιοσέογλου έβγαλε την κάθετη πάσα με αποδέκτη τον Γκέτσι ο οποίος έπεσε έπειτα από τάκλιν του Βαρούχα εντός περιοχής, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δίνει την εσχάτη των ποινών. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ 1-0.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν πιο ουσιαστικοί από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και το μετουσίωσαν σε γκολ. Στο 37′ ο Φερεντίνος έχασε την ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή έπειτα από την σέντρα του Στοϊνοβιτς. Έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το «εύθραυστο» 1-0.

Έξι λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Φερεντίνος δεν λάθεψε ξανά! Ο Σούλαι του έβγαλε την σέντρα και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μαντή.

Στο 54΄μείωσαν οι φιλοξενούμενοι σε 2-1. Μια φάση στην οποία ο Νικολόπουλος έκανε το σουτ ενώ βρισκόταν στο έδαφος συμπαίκτης του και η άμυνα των γηπεδούχων είχε σταματήσει.

Δυο λεπτά αργότερα ο ΑΕΡΑ ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ. Ο Κάκκος τράβηξε εντός περιοχής τον Λαθούρη και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Κιοσέογλου για το 3-1.

Στο 69′ οι δυο ομάδες έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές, έπειτα από μια σύρραξη που κράτησε λίγα λεπτά ο Μπαλαμπάνης έπιασε από τον λαιμό εκτός φάσης τον Στοϊνοβιτς και ο διαιτητής έδωσε την απευθείας κόκκινη και τους δυο ποδοσφαιριστές.

Στο 84′ ο Βόικος εκτέλεσε το κόρνερ ο Σουλάι πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του Μαντή. Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε από τον Σπαχίου, ο οποίος έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση πέρασε τον τερματοφύλακα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου σε αυτή την νίκη!

Α.Ε.Ρ.Α. (Δημήτρης Γκάιδας): Τσαβαρής, Κορλός (79′ Βόικος), Στοΐνοβιτς, Παναγιωτόπουλος, Νόνης, Σουλάι, Ζέλεφ, Φερεντίνος, Κιοσέογλου (71′ Σταματούλλας), Γκέτσι (76′ Σπαχιού), Λαθούρης

Α.Ε. Μεσολογγίου (Βασίλης Παστρωμάς): Μαντής, Κοκώνης Ε., Μανετάς (57′ Κρανής), Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Παναγιωτίδης, Βαρούχος Κ, Νικολόπουλος, Κοκώνης Σ., Μιχαλόπουλος, Κουφός (46′ Ντρούκας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments