Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έμεινε πάλι πίσω ο Διαγόρας

Έμεινε πάλι πίσω ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Ήττα που τον αφήνει και πάλι πίσω στην διεκδίκηση της 1ης θέσης γνώρισε στη Ραφήνα ο Διαγόρας. Ο «γηραιός» ηττήθηκε από την τοπική Θύελλα με 1 – 0 και πλέον είναι στο -9 από την κορυφή της βαθμολογίας και τον Ιάλυσο. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Σαντίκος στο 60’ από κοντά μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαρακτίδη ο οποίος έφερε τη μπάλα μέσα στην περιοχή.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες δεδομένου ότι στην περιοχή της Ραφήνας έπνεαν δυνατοί άνεμοι κάτι που επηρέασε τις κινήσεις των παικτών των δυο ομάδων΄Ο Διαγόρας προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα μετά το γκολ που δέχθηκε ανεβάζοντας την απόδοση του αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 79’ ο Μπουρλάκης έχασε σημαντική ευκαιρία ενώ στις καθυστερήσεις χάθηκε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για τη ροδίτικη ομάδα με τον τερματοφύλακα της Θύελλας να πραγματοποιεί μια σημαντική απόκρουση.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λεμπέσης (Παγουρτζής, Κοτζαμανίδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κατσικάτσος, Ντόσκας, Μανδύλης, Φύτρος, Σαντίκου, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Σουλτανίδης (69΄Λ. Παπαδόπουλος), Μαραθιανός (92΄Β. Παπαδόπουλος), Δημητρίου, Μπουντάκης (82΄Σωτηριάδης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσάμης, Βέρτζος, Παγώνης, Προβατίδης, Πινιώτης (65΄Ντουαλά), Καρπαθάκης (81΄Μεντί), Χατζησάββας, Χιντζίδης, Δήμας, Γεωργίου (76΄Γλυνός), Μπουρλάκης

φωτoγραφία: irafina.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments