Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ «Ελπίζουμε σε καλύτερη συνεργασία στο μέλλον»

«Ελπίζουμε σε καλύτερη συνεργασία στο μέλλον»

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την πικρία του για το ότι η ομάδα της Καλλιθέας δεν ρώτησε το νεοσύστατο σύλλογο πριν συμφωνήσει με τον προπονητή Σταμάτη Χατζόπουλο, εξέδωσε η διοίκηση του ΑΣΚ Αρχάγγελος.

Αναλυτικά:

«Ο Αρχάγγελος ΑΣΚ έχει τη χαρά και την τιμή να αριθμεί στους μόλις τρεις μήνες λειτουργίας του πάνω από εκατό παιδιά στις ακαδημίες του, γεγονός που κάνει την ευθύνη μας, ως διοικούντες, ακόμη μεγαλύτερη απέναντι στα ίδια τα παιδιά και τους γονείς τους.

Ως νεοσύστατο σωματείο, το οποίο επενδύει στην καλλιέργεια του αθλήματος και στην ενασχόληση της νεολαίας μας με τον αθλητισμό, δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα με καμία ομάδα, πόσο μάλλον με ομάδες που επιδιώκουν να πρωταγωνιστούν και συμβάλλουν τα μέγιστα στην προβολή ολόκληρου του δωδεκανησιακού μπάσκετ, όπως είναι η Α.Ε. Καλλιθέας η οποία έχει ανεβάσει υψηλά τον πήχη και προετοιμάζεται για την άνοδό της στις εθνικές κατηγορίες, την οποία ακολουθούν τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας πολλοί φίλαθλοι κι έχει καταβάλλει σημαντική προσπάθεια στην ανάδειξη του τοπικού μπάσκετ.

Θα ήταν, ωστόσο, προτιμότερο την επόμενη φορά να ερωτηθεί και το Δ.Σ. του σωματείου μας εφόσον προκύπτουν ζητήματα που το αφορούν άμεσα, όπως στην προκειμένη περίπτωση με τον προπονητή μας, ούτως ώστε να αποφεύγονται αυθαίρετες αποφάσεις κι ενέργειες που ενδεχομένως να επηρεάσουν όλα όσα μαχόμαστε να χτίσουμε για το καλό του Αρχαγγέλου.

Ευχόμαστε ειλικρινά καλή επιτυχία στην Καλλιθέα, να κατακτήσει το όνειρο της ανόδου στη Γ’ εθνική κι ευελπιστούμε σε καλύτερη συνεργασία στο μέλλον».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments