Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Εκτίθεστε κ. Μπανγκούρα!»

«Εκτίθεστε κ. Μπανγκούρα!»

3
kleanthis sima
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή χθεσινές δηλώσεις που έκανε ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Αρχίπολης Φώτης Μπανγκούρας περί ρατσιστικής συμπεριφοράς στο γήπεδο Παραδεισίου εξέδωσε ο Κλεάνθης Παραδεισίου. Το κείμενο αναφέρει τα εξής:
«Ρατσιστικές συμπεριφορές στο Κλεάνθη δεν χωρούν… το ξέρουν πολύ καλά όσοι πέρασαν από το γήπεδο Παραδείσιου από το 1927…. είναι πολύ λυπηρό να λέγονται αυτά τα λόγια από ποδοσφαιριστή και να θίγουν ένα ολόκληρο σωματείο… ευτυχώς που υπήρχαν και στο γήπεδο κάποιοι ανεξάρτητοι φίλαθλοι , παράγοντες του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου ακόμη και οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού ΑΡΧΙΠΟΛΗΣ για επιβεβαιώσουν ποια είναι η αλήθεια.
Κ. Φώτη Μπανκουρα
Θα σας παρακαλούσαμε όταν κάνετε δηλώσεις στον τύπο να είστε πιο προσεκτικός σε αυτά που λέτε γιατί εκτίθεστε , μπορούμε να καταλάβουμε την συναισθηματική σας φόρτιση αλλά όλα έχουν κάποια όρια.
Η συμπεριφοράς από την στιγμή που μπήκατε στον αγωνιστικό χώρο δεν θα την κρίνουμε εμείς υπάρχουν άλλοι και αρμόδια όργανα αλλά μάλλον ξεχνάτε πολύ γρήγορα ποιος σας προστάτευε μετά την κόκκινη κάρτα για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα (ποδοσφαιριστές του ΚΛΕΑΝΘΗ ) ,ΠΟΙΟΣ προσπαθούσε επί πολύ ώρα να σας ηρεμήσει για να μην έχετε μεγαλύτερες συνέπειες από ότι έχετε τώρα (ποδοσφαιριστές και παράγοντες του ΚΛΕΑΝΘΗ ) ποιος παρακαλούσε τον διαιτητή να μην κατάθεση μήνυση (ποδοσφαιριστές και παράγοντες του ΚΛΕΑΝΘΗ ) .
Στον αγωνιστικό χώρο κ. Φώτη δεν μπήκε κανένας πόσο μάλλον για να σας επιτεθούν , πάλι σας δικαιολογούμε γιατί ήσασταν έκτος εαυτού και δεν μπορούσατε να δείτε τα πράγματα όπως ήταν αλλά δεν μπορείτε να μιλάτε για ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ συμπεριφορές από τον Κλεάνθη Παραδείσιου, το θεωρούμε μεγάλο ψέμα και μεγάλη προσβολή απέναντι στο σωματείο μας για το ήθος μας και το έργο που συντελούμε. Παρακαλούμε πολύ όπως ανακαλέσετε τα όσα έχετε πει για το σωματείο μας γιατί στο γήπεδο Παραδείσιου όσοι αγωνίζονται για οποιαδήποτε ομάδα είναι αντίπαλοι μόνο στον αγωνιστικό χώρο στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cactus
Cactus
9 years ago

ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

anti Cactus
anti Cactus
9 years ago

ΡΕ ΚΑΚΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΗΠΩΣ Ο ΔΡΑΓΑΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ

Cactus
Cactus
9 years ago

[quote name=”anti Cactus”]ΡΕ ΚΑΚΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΗΠΩΣ Ο ΔΡΑΓΑΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ[/quote]
ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΕ.